Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дакота Джонсон у відвертій сукні відвідала вечірку Kering

Люди

Степан ПАВЛІВ
16 вересня 15:48
100
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дакота Джонсон мала неперевершений вигляд

Дакота Джонсон у відвертій сукні відвідала вечірку Kering
Зірка Джонсон продемонструвала розкішну сукню

Життєві історії

 

 

Третя щорічна вечеря Kering, присвячена турботі про жінок, що відбулася 9 вересня, була зірковою подією. На вечерю завітали: Сальма Хайєк, Кім Кардашян, Джессіка Честейн та Кеті Перрі. Проте справжньою зіркою події стала Дакота Джонсон.


Зірка «Мадам Павутиння» була в центрі уваги у приголомшливій сукні від Gucci, здавалося, створеній спеціально для неї. Сукня мала прозорий ліф, прикрашений блискучими кришталевими прикрасами у вигляді фірмової подвійної літери Gucci, зухвалий глибокий виріз, що спускався до пресу, і гладку просту білу спідницю, яка довершувала образ. Вона взула сріблясті туфлі на підборах на платформі, щоб додати собі зросту.


Хоча акторка Джонсон зазвичай робить макіяж мінімальним, на гламурному заході вона підняла його на щабель вище. Її макіяж підкреслював коралові щоки, гарненькі рожеві губи та щедрий шар туші. Її блискучі шоколадні локони були зібрані в гладкий низький хвіст з чубчиком, що обрамляв лоб, а як аксесуар вона додала перлинні сережки-краплі.

 


Шанувальники гуділи про її образ на вечір, вихваляючи, як вона вкрала сцену своєю шикарною сукнею та витонченим гламуром. «Обожнюю сукню Дакоти Джонсон». «Дакота має найкращий вигляд. Дуже стильно». «Дакота виграє в образі, а Пріянка на другому місці». Такими були коментарі шанувальників актриси.


Випускниця «50 відтінків сірого», схоже, полюбляє відверті образи. За кілька днів до події наречена Кріса Мартіна з'явилася на вечірці з нагоди прем'єри свого короткометражного фільму на Міжнародному кінофестивалі в Торонто. Із цієї нагоди вона знову була приголомшливою в жовто-зеленій сукні на бретельках від Gucci. Вірна своєму стилю, сукня мала прозорий мереживний верх, що перегукується з її кришталево-білим вбранням.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter