Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дакота Джонсон перебувала на концерті бойфренда Кріса Мартіна

Люди

Марія КАЛУШ
01 липня 10:54
362
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дакота Джонсон і Кріс Мартін разом

Дакота Джонсон перебувала на концерті бойфренда Кріса Мартіна

Життєві історії

 

 

Дакота Джонсон довела, що її стосунки з Крісом Мартіном усе ще міцні, коли вона з гордістю спостерігала за виступом свого бойфренда на фестивалі Гластонбері в суботу.


34-річну актрису помітили в зоні для друзів і сім'ї збоку від сцени "Піраміда" на всесвітньо відомому британському фестивалі. Звідти їй відкривався чудовий вид на гурт Кріса Coldplay, який виступав хедлайнером фестивалю вже вп'яте.


До Дакоти приєдналися діти Кріса 20-річна Еппл і 28-річний Мойсей, а також група друзів. Разом вони танцювали та підспівували гурту.

 


47-річний Кріс, який ділить Еппл і Мойсея з колишньою дружиною Гвінет Пелтроу, також запросив на неймовірний виступ Coldplay таких зірок, як Том Круз, Джилліан Андерсон і Саймон Пегг.
Поява Дакоти на Гластонбері це вперше, коли її побачили разом із Крісом від лютого, на тлі чуток про те, що вони таємно розлучилися, а потім нещодавно помирилися. Востаннє їх бачили разом у лютому під час спільної подорожі до Пуерто-Вальярта, Мексика.


Кажуть, що пара, яка разом від 2017 року, "міцно стоїть на ногах", оскільки кожен із них зайнятий своєю кар'єрою. Але інсайдери стверджують, що вони таємно розлучилися після того, як у їхніх стосунках виникла проблема, а потім непомітно возз'єдналися. Джерело повідомило PEOPLE: "У них були злети й падіння, але зараз вони точно знову разом".


Наразі Мартін перебуває у хвості свого туру Music Of The Spheres з Coldplay, який розпочався в березні 2022 року і завершиться в листопаді з кількома концертами в Новій Зеландії. За декілька тижнів стало відомо, що вони "заручилися" ще в березні. Тоді було сказано, що вокаліст Coldplay освідчився акторці "деякий час тому" і має повне благословення своєї колишньої дружини, 51-річної Гвінет Пелтроу, та їхніх дітей.

 

Пара тримала свій роман у таємниці відтоді, як вони вперше почали зустрічатися шість років тому.


Джерело повідомило The Mirror у березні: "Пара заручилася нещодавно і тримала цю новину в таємниці. Але тепер вони відкрито говорять про це у своєму оточенні. Вони були захоплені одне одним від першого дня, тому наступний крок був неминучим. Вони не поспішають планувати весілля, а просто насолоджуються тим, що їхні стосунки стали офіційними".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter