Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Cтінг відвідав кінофестиваль у Римі з красунею дружиною

Факти

24 жовтня
653

Неперевершений Стінг зі своєю дружиною Труді

Cтінг відвідав кінофестиваль у Римі з красунею дружиною

ЗІРКИ

 

 

 

Стінг і його дружина Труді Стайлер мали вигляд щасливої пари під час 18-го Римського кінофестивалю. 72-річний музикант і 69-річна актриса мали вигляд закоханих на червоній доріжці в Auditorium Parco Della Musica.


Стінг не міг відірвати очей від своєї красуні дружини, яка була в гламурній блакитній оксамитовій сукні, коли вони притулились один до одного. Стінг, як завжди, мав ошатний вигляд — у чорному костюмі, джемпері, в білій сорочці та краватці.


Кінопродюсер і акторка Труді ідеально доповнила просте срібне намисто і красиві сережки. Вона носить світлі коси, зібрані назад, і вибрала бездоганний макіяж, позуючи перед камерами.
Труді була режисером фільму, а Стінг відвідав кінофестиваль, щоб підтримати свою дружину на блискучій прем’єрі.


Стінг і Труді одружені з 1992 року і є батьками 39-річної Міккі, 38-річного Джейка, 32-річної Еліот Пауліни та 27-річного Джакомо. Міккі — актриса, яка знімалася у фільмах, зокрема у "Френсіс Ха" та "Тепер усе", а Еліот Пауліна — музикантка.


Вихід відбувся після того, як пара відвідала церемонію вручення нагород Айвора Новелло на початку цього літа, де Стінга нагородили стипендією, що є найвищою відзнакою академії.
Стінг був фронтменом, автором пісень і басистом нью-вейв-групи The Police із 1977 року до її розпаду 1986-го. 1985 року почав сольну кар'єру.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter