Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Брук Шилдс, акторка і модна мама, на Тижні моди у красивому образі

Факти

Степан СЕМКІВ
17 вересня 10:15
493
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Брук Шилдс і дебют її доньки

Брук Шилдс, акторка і модна мама, на Тижні моди у красивому образі
Дебют молодої актриси

Життєві історії

 

 

Американська супермодель та акторка засвітилася на Тижні моди в Нью-Йорку під час презентації Tommy Hilfiger минулої неділі. Шилдс з'явилася на презентації у класичному довгому тренчі, одягненому поверх білого піджака на ґудзиках та картатої спідниці з кишенями.


Вона доповнила образ чорними шкіряними черевиками, витонченою сумочкою та коричневими сонцезахисними окулярами, що випромінювали лише невимушену прохолоду.
Брук Шилдс одягла шикарний тренч і картату спідницю для показу Tommy Hilfiger. 


Поки всі погляди були прикуті до колишньої зірки, сама Шилдс із нетерпінням чекала дебюту своєї доньки на подіумі. Її 18-річна донька Грієр Генчі дебютувала на показі в чорній максісукні з карго-кишенями.

 


Брук була найкращою матір'ю, яка підтримувала доньку, поділившись відео дебюту своєї доньки на подіумі на своїй сторінці в інстаграмі. Брук підписала пост: «Моя дівчинка. Так пишаюся».
Шанувальники Брук Шилдс відреагували на дебют Grier Henchy на подіумі. Розділ коментарів був переповнений похвалами на адресу дуету матері та доньки, багато хто вказував на їхню схожість. «У неї є "це"... як у її розкішної мами». «Рада, що у неї є ви, щоб давати поради із власного досвіду». «Яка мати, така й донька».


Авторка та її чоловік Кріс Генчі привітали свою першу доньку, Роуен Френсіс Генчі, 2003 року. За три роки вони вітали народження другої доньки, Грієр Гаммонд Генчі.

 

Довідка.


Брук Шилдс, відома своєю веганською дієтою та активною позицією на захист прав тварин, зробила несподіваний крок, створивши власну норкову шубу. Цей вчинок спричинив широкий резонанс у суспільстві, оскільки суперечив її попереднім заявам проти хутряної промисловості. Незважаючи на це, актриса активно провадить благодійність і  захищає права тварин.
Актриса двічі була одружена. Зараз вона заміжня за сценаристом Крісом Генчі. Вони мають дві доньки та живуть у Нью-Йорку.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter