Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бредлі Купер та Ірина Шейк. Модель розповіла про спільне батьківство

Люди

Степан СЕМКІВ
01 червня 12:34
280
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бредлі Купер і його родина

Бредлі Купер та Ірина Шейк. Модель розповіла про спільне батьківство

Життєві історії

 

 

Ірина Шейк максимально використала свої святкові вихідні, створюючи спогади із семирічною дочкою Леа де Сієн від колишнього партнера Бредлі Купера. Вони вийшли на пляж і повеселилися на березі. Звичайно ж, модель продемонструвала свою шалено підтягнуту фігуру в бікіні. На пірсі вона позувала в чорному купальнику з двох частин.

 

Шанувальники були в захопленні від краси Шейк і залишили кілька коментарів, вихваляючи модель з подіуму в її інстаграмі. «Найкраща модель у світі — це Ірина з блиском в очах», — сказав один із шанувальників. Інший користувач написав: «Гарно тобі!». «Люблю, прекрасна Ірино Шейк», — додала інша людина.

 


У листопаді Шейк розповіла, що вони із зіркою «Маестро» не мають няні для своєї доньки й усюди беруть її з собою. Ірина Шейк розповіла про материнство та спільне батьківство з Бредлі Купером.

 

«Ми обоє всюди беремо Леу із собою. Вона надзвичайно легка на підйом. Два дні тому я мала піти у спортзал, тому просто дала їй книгу для малювання і сказала: «Мама займається». Вона малювала цілу годину. Потім ми пішли на примірку Майкла Корса, вона зустріла всіх дівчат, намалювала йому кошеня»


Батьки співпрацюють, щоб переконатися, що вони обоє створюють спогади зі своєю дочкою, жонглюючи своїм напруженим графіком. «Ми завжди знаходимо спосіб. Він найкращий батько, про якого ми з Леа могли мріяти. Це завжди працює, тому що ми змушуємо це працювати», — додала вона.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter