Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Блейк Лайвлі отримала хвилю хейту за неповагу до журналістки

Факти

Назар КОЛОДІЙ
25 серпня 11:22
146
Джерело: Газета "Життєві історії"

Блейк Лайвлі та її скандальне інтерв'ю

Блейк Лайвлі отримала хвилю хейту за неповагу до журналістки
Знущання у прямому ефірі

Життєві історії

 

                   К'єрсті Флаа та Блейк Лайвлі

 

Упродовж останніх тижнів актриса Блейк Лайвлі зіткнулася зі значною негативною реакцією через дії, які сприйняли як «глухі» та «відірвані від життя». Критики особливо накинулися на 36-річну акторку «Пліткарки» за запуск лінії догляду за волоссям і просування її нового фільму «Це закінчиться з нами», присвячений темі домашнього насильства, але який рекламують у тоні, схожому на романтичну комедію.

 

На тлі цієї полеміки з'явилося інтерв'ю 2016 року, в якому Лайвлі, її колега з фільму Паркер Поузі та журналістка К'єрсті Флаа обговорюють фільм Вуді Аллена «Товариство “Кафе”. Багато глядачів кліпу тепер звинувачують Лайвлі у «грубості» та «сороміцькому ставленні» до журналістки. 51-річна Флаа нещодавно завантажила своє інтерв'ю із зіркою «Епохи Адалін» на YouTube, назвавши його так: «Інтерв'ю з Блейк Лайвлі, через яке мені захотілося звільнитися з роботи».

 

Шанувальники засуджують Блейк Лайвлі за те, що вона «присоромила» репортерку К'єрсті Флаа у вірусному кліпі 2016 року. Коли було записано відео, Лайвлі, яка перебуває у шлюбі з Райаном Рейнольдсом від 2012 року, була вагітна другою дитиною. Нині у подружжя четверо дітей. На початку інтерв'ю Флаа (засновниця телеканалу Content Now TV) звернулася до Лайвлі: «Перш за все вітаю вас із маленьким животиком», натякаючи на вагітність Лайвлі. Випускниця «Сестринства мандрівних штанів» тоді дивно відповіла: «Вітаю з твоїм маленьким животиком».

 

 

Зважаючи на те, що дія фільму відбувалася в 1930-х роках, Флаа поцікавилася у 55-річної Лайвлі та Поузі, чи сподобалося їм одягати вбрання, характерне тій епосі. Дивно, але Лайвлі навіть не подивилася на Флаа, лише на Поузі, й сказала: «Всі хочуть говорити про одяг, але цікаво, чи запитали б вони чоловіків про одяг». Флаа відповіла: «Я б запитала», оскільки Лайвлі і Поузі ігнорували її. 

 

У соціальних мережах Флаа нещодавно написала: «Сидіти з Блейк Лайвлі та її колегою зі знімального майданчика Паркером Поузі для Cafe Society це найнезручніша ситуація для інтерв'ю, яку я коли-небудь переживала». Вона додала, згадуючи: «Хіба це не нормально привітати когось із вагітністю або запитати іншу жінку про костюми, які вона носить у фільмі?».

 

Журналістка додала: «Я не знала, як реагувати. Я почувалася дуже незручно протягом усього інтерв'ю, і все, що я хотіла зробити це забратися звідти якомога швидше». Спірне відео повернулося на TikTok, де шанувальники без вагань почали критикувати Лайвлі.  

 

«Лайвлі влаштувала сеанс знущань із бідолашної журналістки, в той час як вона намагається виконувати свою роботу», написав один із твітер-користувачів. Інший нещодавно додав: «Блейк Лайвлі ображала інтерв'юера, ігноруючи її та розмовляючи так, ніби інтерв'юера не було в кімнаті. Це дивна і дріб'язкова поведінка».

 

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter