Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Біллі Айліш відповіла на запитання фанатів у музичному додатку Stationhead

Люди

Назар КОЛОДІЙ
29 травня 12:38
154
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Біллі Айліш розповіла про свої плани

Біллі Айліш відповіла на запитання фанатів у музичному додатку Stationhead

Життєві історії

 

 

Після випуску її третього студійного альбому Hit Me Hard and Soft володарка премії «Ґреммі» та «Оскар» перейшла до музичного додатку Stationhead, щоб відповісти на запитання шанувальників у прямому ефірі.


Коли її запитали, чи виступить вона коли-небудь із тригодинним шоу, як Тейлор Свіфт і Бейонсе, Ейліш відповіла: «Я не проводитиму тригодинного шоу, це удар по психиці». «Ніхто цього не хоче», — можна було почути, як вона говорила в записах, опублікованих на X, колишній Twitter. «Ви, хлопці, цього не хочете. Я цього не хочу. Я навіть не хочу цього як фанат».
Хоча Айліш не скеровувала свої коментарі до конкретного виконавця, деякі коментатори написали, чи не кидає вона тінь на співачку Тейлор Свіфт. Свіфт зараз перебуває на європейській частині свого туру Eras Tour, який триває більш ніж три години. Раніше Айліш хвалила Свіфт і Бейонсе за їхню здатність виконувати тривалі шоу.


«Бейонсе і Тейлор — недоторканні суперзірки; той факт, що вони можуть влаштувати таку тривалу виставу, і вона наповнена такою кількістю неймовірних моментів, справді вражає», — мовила раніше Біллі. 


Інші артисти також виступають із багатогодинними концертами впродовж багатьох років, зокрема такі легенди музики, як Брюс Спрінгстін і Пол Маккартні. Торік у подкасті Conan O’Brien Needs A Friend співак The Beatles навіть сказав, що «звинувачує» Спрінгстіна в тому, що артисти грають на сцені дедалі довше, ніж у 60-х роках.


У додатку Stationhead Айліш також запитали, чи планує вона додати кожну пісню з Hit Me Hard and Soft до сет-листа свого майбутнього світового туру, який розпочнеться у вересні та завершиться в липні 2025 року. Співачка Lunch сказала, що вона «не може цього зробити», тому що шоу триватиме «мільйон років» через популярні треки з її попередніх альбомів, які вона планує виконати.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter