Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес розпродують старе і купують нове майно

Люди

Назар КОЛОДІЙ
07 серпня 12:07
675
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бен Аффлек захищає чи принижує ДжейЛо?

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес розпродують старе і купують нове майно
Драма зіркового подружжя у США

Життєві історії

 


Дженніфер Лопес "розлючена і принижена" своїм розривом із чоловіком Беном Аффлеком напередодні неминучого подання документів на розлучення. Так стверджують інсайдери видання. 

55-річна співачка не сходить з перших шпальт газет разом зі своїм 51-річним чоловіком-актором, а чутки про розлучення поповзли після того, як DailyMail.com ексклюзивно повідомив, що документи "вже готові, але ще не подані до суду".


Тепер джерела повідомили Page Six, що Бен відклав подання на розлучення, щоб "захистити" Дженніфер, після того, як стало відомо, що пара більше не спілкується. Інсайдер сказав: "Він принизив її, тому що вона зробила велику справу з того, що він кохання всього її життя. Два роки тому вони зіграли два весілля. Це якийсь рекорд, вони не молоді люди".


Вважають також, що Дженніфер засмучена розпадом шлюбу, оскільки в ньому задіяні їхні діти. Дженніфер має близнюків Макса та Емму, 16 років, від попереднього шлюбу з Марком Ентоні, а Бен ділить Вайолет, 18 років, Фіна, 17 років, і Семюеля, 12 років, з колишньою дружиною Дженніфер Гарнер.


Джерело також повідомило, що Бен не поспішає подавати на розлучення, намагаючись "захистити" Дженніфер. Упродовж останніх місяців колись закохану пару, яка раніше зустрічалася (20022004 рр.), сфотографували без обручок і тепер, схоже, вони налаштовані на розлучення після того, як остання спроба примирення зазнала невдачі. А оскільки повідомлення про долю їхнього шлюбу набирають обертів, пара, схоже, розірвала всі зв'язки.


TMZ повідомляє, що знаменитості ще не звернулися по допомогу до адвокатів, а натомість звернулися до своїх бізнес-менеджерів. Однак вони планують найняти адвокатів з розлучень після того, як досягнуть домовленості. 

 


Минулого тижня друг пари повідомив DailyMail.com, що вони все ще налаштовані на розлучення. Ця новина з'явилася після того, як 24 липня, в день, коли дружина святкувала свій день народження, Бен витратив колосальні 20,5 мільйона доларів на новий особняк для холостяків у Пасифік-Палісейдс. За словами друзів Дженніфер, це розлютило її та стало "ударом у серце".


Щедра покупка Бена відбулася за декілька днів після того, як подружжя виставило на продаж свій особняк у Беверлі-Гіллз за 68 мільйонів доларів. А 24 липня співачка також здійснила продаж свого пентхаусу з чотирма спальнями в Нью-Йорку за 23 мільйони доларів, повідомляє People.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter