Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Арнольд Шварценеґґер переніс три операції на відкритому серці

Люди

Назар КОЛОДІЙ
25 березня 15:53
1297
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Здоров'я зіркового актора

Арнольд Шварценеґґер переніс три операції на відкритому серці

Життєві історії

 

 

76-річний Арні повідомив, що тепер у його тілі є запчастина, як у Термінатора. Саме тому йому доведеться зробити перерву в спортзалі.


У подкасті Arnold's Pump Club він сказав: «Минулого понеділка мені зробили операцію я маю кардіостимулятор. Я отримав чимало повідомлень і електронних листів від людей, які народилися з двостулковим аортальним клапаном, як і я. Вони розповідали мені, що розмова про мої операції із заміною клапана додала їм сміливості та надії впоратися зі своїми проблеми». 

 

76-річний Арнольд Шварценеґґер переніс три операції на відкритому серці та поділився фотографією зі свого лікарняного ліжка 2020 року.

 

 

Арнольд запевнив своїх шанувальників, що він одужує, сказавши: «Перш за все я хочу, щоб ви знали, що у мене все чудово! Мені зробили операцію в понеділок, а до п’ятниці я вже був на великому екологічному заході зі своєю подругою та колегою з фітнесу Джейн Фондою. До речі, коли ми говоримо про те, що фізичні вправи є єдиною чарівною пігулкою, яка уповільнює старіння, подивіться на Джейн. Вона на десять років старша за мене, цього року їй виповнюється 87!». 


«Я хочу подякувати всій команді в клініці Клівленда. Усі лікарі та медсестри чудово піклувалися про мене та зробили операцію максимально безболісною, — зазначив актор і додав: — Вони також повідомили мені, що настав час пройти через це, тому що рубцева тканина від попередньої операції призвела до нерегулярного серцебиття».

 

 

Арнольдові замінили аортальний клапан у Клівленді, штат Огайо, 2020 року разом із новим легеневим клапаном, який встановили у квітні 2018 року в Лос-Анджелесі. 1997 року він переніс планову операцію на серці із заміни дефектного вродженого аортального клапана серця.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter