Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Бен Аффлек і медіа розвіяли чутки про операції на його обличчі

Люди

08 травня
115

Бен Аффлек помолодшав

Бен Аффлек і медіа розвіяли чутки про операції на його обличчі

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Актор і продюсер Бен Аффлек з'явився на публіці вперше після того, як з'явилися  чутки про ботокс і операції на обличчі. 51-річного актора помітили з його сином, 12-річним Семюелем, у Лос-Анджелесі у вівторок.

 

Зірка продемонстрував свій неймовірно гладкий і свіжовиголений колір обличчя, коли вийшов одягнений у сіро-коричневу сорочку на ґудзиках, джинси та своє звичне взуття.

 


Бен був у гарному настрої, оскільки він насолоджувався часом, який він проводив разом зі своїм сином. Аффлек усміхався, коли вони разом прогулювалися тротуаром. Актор виховує Семюеля з колишньою дружиною Дженніфер Гарнер.


Чутки про втручання в красу обличчя поширилися після того, як Бен у неділю з'явився на трансляції The roast of Tom Bradyв Лос-Анджелесі. Головний актор фільму «Загублена» також був відсутній на Met Gala в понеділок увечері, незважаючи на те, що його дружина Дженніфер Лопес була співголовою пишного заходу.


Чимало фанатів накинулися на Бена з критикою, засудивши його дії. Вони вважають, що він зробив собі дороговартісну операцію та «спотворив» свою красу. Обурливі та образливі  коментарі посипалися в усіх соціальних мережах актора.


На противагу критиці американське джерело повідомило, що Бен має чудовий вигляд. «У нього був ботокс – його всі роблять перед подіями. Йому не робили ні філлерів, ні операції». Вони додали, що його дружина Дженніфер більш ніж задоволена його зовнішнім виглядом і не хотіла б, щоб йому зробили операцію.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

 

 

 

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Дем'ян ГАЛАС

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter