Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аріана Гранде ображена на своїх шанувальників і хейтерів

Люди

Назар КОЛОДІЙ
10 березня 10:14
120
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Хто став причиною розлучення?

Аріана Гранде ображена на своїх шанувальників і хейтерів

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Аріана Гранде просить своїх шанувальників припинити надсилати свій негатив і припущення щодо її нового альбому Eternal Sunshine.


У суботу 30-річна попзірка звернулася до фанів через інстаграм. Вона відповіла на недружні повідомлення, які вони надсилають «людям у її житті» після різноманітних припущень щодо загадкових текстів її пісень у новому альбомі. Перед випуском свого сьомого студійного альбому співачка зіткнулася з негативною реакцією тролів щодо її нових стосунків. Відомо, що вона має творчі стосунки з американським актором, співаком, письменником і композитором Ітаном Слейтером.


Гранде говорила про драму, пов’язану саме з її титульним треком, текст якого породив звинувачення фанів у тому, що її колишній чоловік Далтон Гомес міг бути невірним. У відповідь на чутки вона рішуче просила нічого не вигадувати, не надсилати неприємних коментарів і повідомлень. 

 

Далтон Гомес і Аріана Гранде

 

«Я просто хотіла сказати, що будь-хто, хто надсилає ненависні повідомлення людям у моєму житті на основі вашої інтерпретації цього альбому, не підтримує мене, а шкодить», — сказала Аріанна. «Хоч цей альбом фіксує багато болісних моментів, він також сплетений наскрізною лінією глибокої, щирої любові», — написала вона. «Якщо ви цього не чуєте, будь ласка, слухайте уважніше», — підсумувала Аріана. 


На початку 2023 року з’явилися новини про її розлучення з Гомесом, і приблизно в той же час Слейтер подав заяву на розлучення зі своєю тодішньою дружиною Ліллі Джей, з якою в нього щойно народилася дитина.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

Ітан Слейтер і Аріана Гранде

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter