Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Антон Савлєпов повідомив, що його брат зник безвісти

Факти

19 червня
152

Музикант поділився трагічною історією, як його рідні постраждали від дій росії.

Антон Савлєпов повідомив, що його брат зник безвісти

Антон Савлєпов, який є учасником українського гурту Quest Pistols, розповів, що його брат перебуває в російському полоні. Про це співак висловився у відео, яке в соцмережі TikTok поширив користувач з ніком Efirchiktv. 

 

У відеозверненні музикант зазначив, що близько року його брата Сергія Строєва вважають зниклим безвісти. Рідні Сергія нічого не знають про долю чоловіка.

 

"Ця сумна трагічна історія торкнулася і моєї сім'ї. Ми вже більш аніж рік нічого не чули про Сергія. Так, мій брат цивільний полонений. Такий самий, як і багато-багато інших наших співвітчизників, які просто хотіли жити в Україні під українським прапором", сказав Антон Савлєпов.

 

Також знаменитість згадав про те, що він народився в Харківській області, яка сильно постраждала від дій росії. Виконавець зауважив, що за тверду громадянську позицію окупанти переслідували мешканців Харківщини, викрадали їх, тримали у підвалах та катували.

 

"Я родом із Харківської області. З початком повномасштабного російського вторгнення моя мала батьківщина була швидко та надовго окупована. Українці регулярно виходили на мітинги спротиву. І саме за тверду громадянську позицію окупанти переслідували їх, викрадали, тримали у підвалах та катували. Дехто повертався морально та фізично покаліченим, а про інших досі нічого не відомо. Я особисто знаю, як важко знайти хоча б будь-яку інформацію про полонених цивільних. Їх майже не обмінюють, вони рідко потрапляють у списки та за документами вони фактично навіть не полонені. Наші родичі, громадяни та патріоти просто зникли безвісти", пояснив співак.

 

Нагадаємо, Артем Пивоваров та гурт Quest Pistols у дуеті випустили спільну пісню "Очі". 

 

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter