Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Антон Савлєпов повідомив, що його брат зник безвісти

Факти

Христина КРАСІВ
19 червня 21:40
174
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Музикант поділився трагічною історією, як його рідні постраждали від дій росії.

Антон Савлєпов повідомив, що його брат зник безвісти

Антон Савлєпов, який є учасником українського гурту Quest Pistols, розповів, що його брат перебуває в російському полоні. Про це співак висловився у відео, яке в соцмережі TikTok поширив користувач з ніком Efirchiktv. 

 

У відеозверненні музикант зазначив, що близько року його брата Сергія Строєва вважають зниклим безвісти. Рідні Сергія нічого не знають про долю чоловіка.

 

"Ця сумна трагічна історія торкнулася і моєї сім'ї. Ми вже більш аніж рік нічого не чули про Сергія. Так, мій брат цивільний полонений. Такий самий, як і багато-багато інших наших співвітчизників, які просто хотіли жити в Україні під українським прапором", сказав Антон Савлєпов.

 

Також знаменитість згадав про те, що він народився в Харківській області, яка сильно постраждала від дій росії. Виконавець зауважив, що за тверду громадянську позицію окупанти переслідували мешканців Харківщини, викрадали їх, тримали у підвалах та катували.

 

"Я родом із Харківської області. З початком повномасштабного російського вторгнення моя мала батьківщина була швидко та надовго окупована. Українці регулярно виходили на мітинги спротиву. І саме за тверду громадянську позицію окупанти переслідували їх, викрадали, тримали у підвалах та катували. Дехто повертався морально та фізично покаліченим, а про інших досі нічого не відомо. Я особисто знаю, як важко знайти хоча б будь-яку інформацію про полонених цивільних. Їх майже не обмінюють, вони рідко потрапляють у списки та за документами вони фактично навіть не полонені. Наші родичі, громадяни та патріоти просто зникли безвісти", пояснив співак.

 

Нагадаємо, Артем Пивоваров та гурт Quest Pistols у дуеті випустили спільну пісню "Очі". 

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter