Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Адель мріє про розширення сім'ї в новому розкішному особняку

Люди

Богдана СВІТЕНКО
17 червня 22:53
196
Джерело: Газета "Життєві історії"

Адель сподівається на дівчинку

Адель мріє про розширення сім'ї в новому розкішному особняку

Життєві історії

 

Адель робить розкішний ремонт в особняку, який два роки тому разом із чоловіком Річем Полом вона купила в Сильвестра Сталлоне за 58 мільйонів доларів.

 

 

Раніше 36-річна співачка вже володіла трьома будинками в Беверлі-Гіллз, але саме цей особняк площею 1727 квадратних метрів вона вирішила перетворити на сімейне гніздо.

 

Адель витратила мільйони доларів на те, щоб надбудувати поверх над особняком. Команда голлівудських архітекторів та дизайнерів, з якими співпрацює Адель, запропонувала їй таке рішення, і тепер після закінчення будівництва особняк стане справжнім гігантом.

 

 

Співачка прагне, щоб цей особняк став сімейним гніздом для неї, її сина Анджело та чоловіка Річа Пола.

 

Нещодавно Адель, яка вже має сина від попереднього шлюбу, зізналася, що мріє про дочку з теперішнім чоловіком. "Тільки-но я закінчу з усіма своїми проєктами та турами, я хочу народити дитину. Я мрію про дівчинку, адже вже маю сина...», поділилася співачка.

 


Довідка.


Адель одна з найуспішніших співачок у світі, і її доходи свідчать про це. Співачка продала понад 300 мільйонів альбомів у всьому світі, що робить її однією з найпопулярніших артисток в історії. Її альбом 21 (2011) став одним із найпродаваніших альбомів ХХІ століття, з продажами понад 35 мільйонів копій.

 

Адель також є успішною гастролеркою. Її світовий тур Adele Live 2016 року став одним із найприбутковіших турів усіх часів, зібравши понад 400 мільйонів доларів.

 

На 2024 рік оціночний чистий статок Адель становить близько 300 мільйонів доларів.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter