Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

44-річна зірка реаліті-шоу Кортні Кардаш'ян розповіла про надзвичайну подію

Факти

18 жовтня
163

44-річна зірка реаліті-шоу Кортні Кардаш'ян розповіла про надзвичайну подію

ЗІРКИ

 

 

Кортні чекає на народження сина від 47-річного чоловіка Тревіса Баркера. Вона розповіла про це у червні. Проте вже на початку вересня її терміново госпіталізували після ускладнення під час вагітності. Зірка розповіла, що на УЗД під час третього триместру виявили проблему із плодом.


Кортні Кардаш'ян розповіла про ультразвукове дослідження, яке врятувало життя її ненародженої дитини, за місяць після "жахливої" екстреної операції на плоді. "Я вдячна своєму чоловікові, який поспішив зі мною після туру, щоб бути зі мною в лікарні та піклуватися про мене після цього. І дякую  моїй мамі, яка тримала мене за руку" - розповіла Кортні.


Зірка відповіла на критику щодо вагітності в її віці. Вона відповіла Vanity Fair Italia: "Ці коментарі мене не зачіпають. Я просто кажу: як ви можете поставити під сумнів Божий план? Ця вагітність настала, коли ми з Тревісом навіть гадки не мали про неї". Кортні Кардаш'ян зізналася: "Ми хотіли дитину понад усе, але я просто вірю в те, що Бог приготував для нас".


"Я вважаю, що найважливіше просто бути хорошим батьком для своїх дітей. Ми просто приймаємо усе, що має статися, як належне", - сказав Тревіс.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter