Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Знову любов"

Афіша

02 червня
304

Кінокартина за участі Пріянки Чопри.

"Знову любов"

"Знову любов" художній фільм про незвичайну історію кохання.


Романтична стрічка розповідає про Міру Рей, яка втратила нареченого. Щоби якось угамувати свій біль, вона далі надсилає повідомлення на номер його мобільного телефону. Втім, жінка й не підозрювала, що тепер цей номер належить іншій людині, власником став журналіст Роб Бернс. Після серії романтичних СМС від дівчини той розуміє, що у нього з‘являються почуття до неї, проте вони незнайомі й навіть ніколи не бачились. Тож Роб звертається по допомогу до Селін Діон, щоб зрозуміти, як діяти з незнайомкою, яка так запала в душу.

 

Головні ролі у фільмі зіграли індійська акторка Пріянка Чопра ("Талісман успіху"), шотландський актор Сем Х'юен ("Шпигун, який мене кинув") і відома канадська співачка Селін Діон. Зазначимо, для виконавиці це була дебютна роль у кіно. Також у фільмі знялися й інші актори та акторки. Зокрема, Рассел Тові, Лідія Вест, Арінзе Кене, Селія Імрі, Нік Джонас.

 


Режисерське крісло фільму посів Джеймс C. Строуз. Над сценарієм працював американський кінопродюсер українського походження Василь Вільям Іваник. Він також є продюсером популярного екшну "Гренландія" та франшизи "Джон Вік". 

 

Зазначимо, кінокартина "Знову любов" є рімейком німецького фільму SMS für Dich, в основу якого покладено роман Софі Крамер.

 

Тривалість: 1 година 44 хвилини (104 хвилини).

 

Знімання стрічки розпочали в жовтні 2020 року й тривали до початку 2021 року. Спочатку зйомки відбувалися в Лондоні, після чого виробництво перемістилося до США.


До слова, бюджет кінокартини становив дев'ять мільйонів доларів.


Світова прем’єра фільму відбулася 20 квітня 2023 року.  На екрани українських кінотеатрів стрічка вийшла 11 травня 2023 року.

 

За рейтингом IMDb драма отримала 5,7/10 бала.

 

На сайті українського видання "Кіно-Театр.UA" стрічка має 7,2 із 10 зірок.

 

Нагадаємо, нещодавно на екрани українських кінотеатрів вийшов фільм "Русалонька". Докладніше про кінокартину можна прочитати в матеріалі STORRISS.

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter