Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зірка "Сутінок" Тейлор Лотнер поділився, як він усуває непорозуміння із дружиною

Факти

15 листопада
219

Подружжя має дуже різні стилі у спілкуванні

Зірка "Сутінок" Тейлор Лотнер поділився, як він усуває непорозуміння із дружиною

ЗІРКИ

 

Тейлор Лотнер — американський актор, який відомий роллю Джейкоба Блека у сазі "Сутінки", розповів, як він і його дружина поводяться під час невеликих суперечок та дискусій. Про це повідомляє видання People.


За рік спільного життя вони виявили, що мають особливі стилі спілкування. Дружина Тейлора Тея зазначила, що під час їхніх непорозумінь вона потребує кількох хвилин мовчання, таким чином дає чоловікові час, щоб опанувати свої емоції.


"У нас із Тейлором дуже різні стилі спілкування. Тож коли ми вступаємо у розмову, навіть не хочу вживати слово "суперечка", то під час дискусії він знає, що я мовчатиму", — зізналася жінка.

 

Фото: instagram.com/taylorlautner

 

Проте самому Тейлору важко змиритись із такою стратегією коханої. А щоб звикнути до такої поведінки, йому був потрібний час.


"Я зрозумів, що у такий момент вона просто втрачає світосприйняття. Їй потрібно зробити крок назад, узяти хвилинку, осмислити все і зрозуміти, що вона насправді відчуває. Коли ми зрозуміли наші стилі спілкування, нам одразу стало простіше розмовляти", — пояснив Лотнер.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter