Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зірка Брітні Спірс написала мемуари "Жінка у мені"

Люди

14 жовтня
152

Зірка Брітні Спірс написала мемуари "Жінка у мені"

ЗІРКИ

 

 

Колишній чоловік Брітні Спірс, 29-річний актор Сем Асгарі, розповів, що він не зустрічається більше із Брітні й "пишається" співачкою. На запитання, чи не нервується він щодо виходу аудіомемуарів Брітні, він відповів: "Ні, я вже прочитав їх".


Джерело TMZ повідомило, що "Спірс уже розгромила його і в суді, і в соціальних мережах. Брітні ж додала, що сподівається, що він проведе решту свого життя у в’язниці".

 

Іще в серпні Сем Асгарі подав на розлучення зі Спірс після року у шлюбі. Причиною розставання він назвав "непереборні розбіжності" і просив від неї матеріальну підтримку, а також компенсацію його судових витрат.

 

Коли Брітні вперше почула про розлучення, вона зізналася, що була "трохи шокована", але "більше не могла терпіти біль...". Пізніше зірка заявила, що зосереджуватиметься на тому, щоб залишатися "сильною", і закінчила словами: "У мене насправді все дуже добре!!! У будь-якому разі гарного дня і не забувайте усміхатися!!!".

 

Нещодавно Baby One More Time повідомив, що номінована на "Оскар" актриса Мішель Вільямс читатиме аудіокнигу Брітні Спірс "Жінка у мені". У заяві для People Брітні повідомила: "Ця книга була працею любові та всіх емоцій, які з нею пов’язані". Далі Спірс зазначила: "Пережити все було, м’яко кажучи, хвилююче, болісно й емоційно. Тому я читатиму лише невелику частину своєї аудіокниги".

 

Брітні Спірс також написала в інстаграмі про те, що планує написати другу книгу, і вартість угоди із видавцем Simon & Schuster становить 15 мільйонів доларів. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter