Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Жизель Бюндхен із бойфрендом Валенте відпочивають удвох

Люди

Степан ПАВЛІВ
31 серпня 11:12
359
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Жизель Бюндхен і син ексчоловіка

Жизель Бюндхен із бойфрендом Валенте відпочивають удвох
Суперзірка відпочиває

Життєві історії

 

 

Пару бачили перед розкішним особняком Тома Брейді, коли спортсмен готувався до свого першого сезону як диктор НФЛ.


Жизель Бюндхен була втіленням неперевершеності, коли проїжджала повз будинок Тома Брейді під час нещодавньої пригоди на водному велосипеді зі своїм бойфрендом Хоакімом Валенте.


Вона демонструвала свою супермодельну фігуру у витонченому чорному топі-бікіні без бретельок, зав'язаному по центру, в поєднанні з трусами і саронгом з леопардовим принтом, задрапірованим навколо талії. Бежевий крислатий капелюх і чорні сонцезахисні окуляри довершили її невимушено стильний образ. 

 


Жизель Бюндхен проїхала повз будинок Тома Брейді, катаючись на водному велосипеді з бойфрендом. Її коханий, який займається джиу-джитсу, був одягнений у камуфляжні шорти та кепку, коли їхав поруч з нею. 


Зустріч біля будинку футбольної легенди не є надто незручним збігом обставин, враховуючи, що колишня пара є майже сусідами будинок Жизель вартістю 11 мільйонів доларів розташований зовсім поруч з будинком Тома. 


Ця прогулянка відбулася відразу після того, як мати двох дітей надіслала миле привітання синові колишнього чоловіка із 17-річчям. Жизель Бюндхен привітала старшого сина Тома Брейді з днем народження в інстаграмі. Джек син Брейді від колишньої Бріджит Мойнахен, в той час як Том перебував у стосунках із Жизель під час вагітності Мойнахен.

 


Ділячись старою фотографією і більш свіжою фотографією з Джеком, Жизель написала: «[Він] перетворився на цього прекрасного, доброго і неймовірного молодого чоловіка. Нам так пощастило, що ти є в нашому житті! Ми так сильно тебе любимо!»


Колишня ангел Victoria's Secret завжди називала себе «бонусною» мамою для Джека, зазначивши 2020 року, що їй «не подобається використовувати слово мачуха».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter