Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зендая відвідала жіночий фінал змагання з тенісу в красивому ансамблі

Факти

Степан СЕМКІВ
17 липня 10:47
181
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зендая і теніс, який став захопленням життя

Зендая відвідала жіночий фінал змагання з тенісу в красивому ансамблі

Життєві історії

 

 

Вімблдонський сезон закінчився стильно, і хто може краще завершити його з модним блиском, аніж акторка "Челленджерів" Зендая?


Зіркова актриса Зендая відвідала жіночий фінал, де Барбора Крейчикова перемогла Жасмін Паоліні, одягнувши вишуканий образ, натхненний тенісом. Зендая була одягнена в пісочний блейзер Ralph Lauren з м'якими плечима, накинутий на світло-блакитну сорочку з комірцем на ґудзиках. Вона додала вільно зав'язану краватку в темно-синю і білу смужку й поєднала все це з темними джинсами.


Серед аксесуарів перлинні сережки та сумка з монограмою Louis Vuitton. Її світлі локони були зібрані у вільний пучок, і вона зробила сяючий макіяж для теплого дня.


Шанувальники не могли не засипати її похвалами в коментарях до публікації Джареда в Instagram того дня. "А-а-а-а Зендая красуня",  написав один фанат. Інший користувач сказав: "Зендая має гарний вигляд". "Обожнюю блондинку Зендаю, цікаво, чи є в неї якісь майбутні кінопроєкти", прокоментував іще один.

 


Перед тим, як "Челленджери" вийшли на екрани, іконі "Ейфорії" довелося опанувати гру в теніс. У відвертій розмові з Variety у квітні вона зізналася, що нічого не знала про цей вид спорту до початку знімання фільму.


"Я нічого не знала про теніс, якщо чесно. Тож я просто кинулася туди. Я переглянула майже кожне відео, кожен матч, що є в інтернеті, кожну збірку, кожне інтерв'ю. Це стало моїм захопленням. Це стало моїм захопленням. Щоразу, коли я не була на роботі, я щось дивилася", розповіла 27-річна дівчина.


Вона продовжила: "Мій Instagram заповнився тенісними матеріалами. Я вчуся грати в теніс і я бачу, як ці маленькі діти в інстаграмі близько десяти років абсолютно професійно грають. Я думаю: "Ого, я жахлива!" Це дійсно один із тих видів спорту, в якому кожен, хто досягає великих успіхів, починає дуже рано. Очевидно, мене дуже налякав той факт, що я вступаю в те, чого насправді не розумію".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter