Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зендая продемонструвала тренд на спідниці-бульбашки під час Тижня моди в Парижі

Люди

Марія КАЛУШ
05 жовтня 11:59
90
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зендая, Кайлі Дженнер і Кайя Гербер на подіумі

Зендая продемонструвала тренд на спідниці-бульбашки під час Тижня моди в Парижі
Модні тренди показують зірки

Життєві історії

 

 

2024 рік був сповнений трендів! Від штанів-дудочок і бікіні-стрінгів до популярного вінтажного готичного стилю. Зазвичай тренди недовговічні, оскільки вони з'являються і зникають у цю швидкоплинну епоху, але один з них виділявся все літо і далі робить хвилі до осені спідниці-бульбашки!


Спідниці-бульбашки, також відомі як спідниці-балони, домінували на подіумах під час весняно-літніх модних показів. Вони по-справжньому засіяли, коли впливових знаменитостей, таких як Кайлі Дженнер і Кайя Гербер, помітили в цьому тренді під час європейських канікул і в повсякденних вбраннях. Такі спідниці плавно перейшли в осінній гардероб у свіжому та унікальному вигляді. 

 


Зендая представила сучасний погляд на основний тренд, одягнувши бежеву спідницю-бульбашку з високими низькими подолами. Вона поєднала її з чорним смокінгом з білими лацканами, глибоким V-подібним вирізом і червоною брошкою на грудях з одного боку. Колготи в сіточку та чорні човники стали останнім штрихом, а доповнила вона свій ансамбль чорною сумкою з верхньою ручкою. 


Її гламур був у деталях. Вона підібрала брошку, нафарбувавши губи яскравою червоною помадою, і уклала своє тепер уже світле волосся в акуратний пучок з об'ємним боковим проділом, що ідеально підкреслило її мінізолоті прикраси.

 


У червні Кендалл вийшла на подіум для показу Jacquemus Spring 2024 у Версалі, Франція. Старша сестра Дженнер одягнула пишну білу сукню-баллон від дизайнера, яка також мала розтягнутий виріз з відкритими плечима і спідницю-мікробаллон з мініспідницею. Текіла-магнатка мала вигляд, ніби пливла на хмаринці.


Сукні-бульбашки можна стилізувати двома способами: як пишну спідницю в поєднанні з приталеним ліфом або як хмароподібну сукню, вільну від декольте до подолу. 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter