Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зендая привертає увагу шанувальників своїми новими зачісками і стилями

факти

Марія КАЛУШ
19 липня 10:28
57
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зендая та її розкішне волосся

Зендая привертає увагу шанувальників своїми новими зачісками і стилями

 

 

Упродовж останніх кількох місяців Зендая вражала всіх своєю трансформацією світлого волосся під час просування своєї останньої стрічки «Челленджери».


Лише минулого тижня 27-річна зірка фільму «Ейфорія» з'явилася на Вімблдонському турнірі, продемонструвавши маслянисто-русявий відтінок, який ідеально передавав літню атмосферу.


Зендая приголомшила своєю трансформацією волосся в маслянистий блонд під час перегляду Вімблдонського турніру. Впродовж двох днів тенісних змагань Зендая з'являлася на подіумі у стильних образах від Ralph Lauren, а її сяюче світле волосся додавало ще більше сонячного сяйва.

 


Під час фіналу жіночого одиночного розряду акторка фільму «Дюна: Частина друга» продемонструвала свої природні кучері у вишуканій зачісці, а на чоловічий фінал вона обрала гладеньку зачіску з боковим проділом, кінці якої сягали ключиці. Ці зачіски разюче відрізняються від її звичних соковитих шоколадно-коричневих локонів.


У березні зірка «Людини-павука: Шляху додому» вперше продемонструвала свій приголомшливий медовий відтінок блонду під час прем'єри популярного спортивного драматичного фільму «Челленджери» в Сіднеї, Австралія.


На червоній доріжці володарка премії «Еммі» уклала свої щойно пофарбовані золотисті пасма в елегантну зачіску з розпущеними кучерявими пасмами, що спадали з боків обличчя. Звісно, шанувальники не можуть натішитися новим образом Зендаї, і багато хто з них уже кілька місяців поспіль заходить у соціальні мережі, щоб обговорити її привабливий колір. 

 


У розмові з SheFinds Лорен Удо, професійний перукар і креативний директор WigReports, пояснила, що «маслянисто-русявий колір Зендаї створює ефект засмаги, який буде популярним [цього літа]». Вона додала, що «цей відтінок блонду забезпечує ідеальне тепло, але має природний і невимушений вигляд».


«Маслянистий блонд популярний, тому що він забезпечує природний вигорілий на сонці відтінок, який чудово пасує до всіх тонів шкіри», підсумовує вона. За словами Удо, якщо відтінок маслянистого блонду вам не до душі, то в теплу пору року краще обрати відтінок «сонячний поцілунок». «Цей багатовимірний образ можна налаштувати, щоб зробити акцент на будь-якому типі волосся або формі обличчя, що робить його ідеальним вибором для тих, хто хоче оновити свій стиль», зазначає вона.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter