Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зендая на показі фільму «Дюна: Частина друга» разом з Тімоті Шаламе

Люди

Степан СЕМКІВ
29 вересня 10:03
31
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зендая в смарагдово-зеленій мінісукні-бульбашці

Зендая на показі фільму «Дюна: Частина друга» разом з Тімоті Шаламе
Зіркова поява у Нью-Йорку

Життєві історії

 

 

Нещодавно актриса вийшла в Нью-Йорку на показ фільму «Дюна: Частина друга» разом з Тімоті Шаламе та Остіном Батлером. Вона закрутила голови і привернула загальну увагу в смарагдово-зеленій трендовій мінісукні-бульбашці з курортної колекції Louis Vuitton 2025 року.


Атласна сукня була з відкритими плечима, пишними довгими рукавами та пружним ліфом, що сягав її стегон. Випускниця Challengers продемонструвала свої довгі ноги, взувши чорні туфлі-човники з гострим носиком.

 


Зірка Euphoria мала гладку мокру зачіску. Її обличчя сяяло, коли вона наносила ультраяскравий хайлайтер на вилиці, ідеально доповнений кораловою помадою і бронзовим кольором обличчя.


Шанувальники заповнили розділ коментарів в інстаграмі журналу W Magazine, захоплюючись приголомшливим виглядом ікони стилю. «Вона не здатна мати поганий вигляд». «Хтось іще вважає, що світ став кращим завдяки Зендаї?». «Обожнюю, коли вона робить мокре волосся».


Варто зазначити, що перед смарагдово-зеленим вбранням зірка Діснея продемонструвала ще один образ. Спочатку вона вийшла в прозорій чорній максіспідниці в поєднанні з білою шкіряною курткою з весняного показу Burberry 2025 року.

 


Хоча весь блиск і гламур голлівудського життя може здатися привабливим, випускниця «Людини-павука» відкрилася про славу під час просування «Дюни»: Частина друга» минулими вихідними в Нью-Йорку.


Під час бесіди з журналістом Еріком Девісом разом з Шаламе та Батлером Зендая відверто сказала: «Я іноді відчуваю, що не створена для цієї ролі. Я люблю свою роботу, я дуже вдячна. Мені подобається працювати, мені подобається бути на знімальному майданчику, мені подобаються такі моменти, як цей не зрозумійте мене неправильно, але я часто боюся цієї частини роботи».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter