Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зендая і Том Голланд проживають в елітному передмісті Лондона

Факти

Назар КОЛОДІЙ
22 липня 21:44
95
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зендая та мешканці Річмонда

Зендая і Том Голланд проживають в елітному передмісті Лондона

 

 

Вона може бути голлівудською королевою, але Зендая в Лондоні як удома.


Зірка франшизи «Дюна» показала, наскільки невимушено вона почувається в місті свого бойфренда Тома Голланда, під час шопінгу, а потім обіду в сусідньому Ноттінг-Гіллі.
У Річмонді, елітному передмісті, яке акторська пара називає своїм домом, місцеві жителі піклуються про них, називаючи їх своїми Віллом і Кейт.


Мешканці мають неписане правило «дати їм спокій», коли бачать на прогулянці або в місцевому пабі.

 


Пара познайомилася під час знімання «Людини-павука» 2016 року й зустрічається з 2021 року. Вони живуть у будинку вартістю 2,6 мільйона фунтів стерлінгів у Річмонді, неподалік місця, де виріс 28-річний Холланд.


27-річна Зендая, ветеран Голлівуду з 14 років, очевидно, віддає перевагу прогулянці в Річмондському парку або вздовж Темзи, а не дефілюванню по червоній доріжці в Лос-Анджелесі в дизайнерській сукні.


Актриса усміхалася, позуючи з шанувальниками, насолоджуючись днем у сонячному Лондоні явищем, до якого вона не звикла в Річмонді.


Пару також бачили, як вони спокійно насолоджуються вечорами побачень у сусідньому пабі The Norbiton, де вони діляться піцою, приготованою на кам'яному вогні, і як без зайвого галасу ходять магазинами в місцевому супермаркеті.


Один із мешканців Річмонда розповів The Mail on Sunday: «Ми бачимо їх постійно. Том такий сімейний чоловік, тому він залишається в цьому районі, і їй, очевидно, це подобається.
Але ми всі маємо неписане правило давати їм спокій. Іноді ви можете побачити їх у Waitrose і кивнути їм, але не більше».


Голланд, який зараз грає роль Ромео у виставі «Ромео і Джульєтта» у Вест-Енді, 2018 року купив відносно скромний будинок з чотирма спальнями в Річмонді, недалеко від своєї родини.
Одна людина сказала: «Серед нас, місцевих жителів, це стало своєрідною грою: хто зможе помітити сріблястий Porsche, тому що саме так ми зазвичай наглядаємо за Томом і Зендаєю».
Провівши першу половину року в просуванні «Челленджерів», романтичної комедії про теніс, Зендая насолоджується дуже британським літом, зокрема появою в королівській ложі на Вімблдоні.

 


Річмонд не чужий для голлівудських знаменитостей, адже тут жили Анджеліна Джолі, Бред Пітт, Джордж Клуні та Сандра Буллок.




Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter