Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зачіска Аріель у новому фільмі "Русалонька" коштувала чимало

КІНО

01 червня
178

Деталі образу русалки Аріель.

Зачіска Аріель у новому фільмі "Русалонька" коштувала чимало

Волоссю Голлі Бейлі, яка зіграла Аріель у стрічці "Русалонька", відвели багато уваги. Над зачіскою головної героїні довго працювали й витратили на волосся понад 150 тисяч доларів.


Стилісткою із зачісок у фільмі була номінантка на премію "Оскар" за свої роботи з волоссям та гримом Каміль Френд. Раніше вона працювала над зачіскою акторки Люпіти Ніонго для фільму "Чорна пантера: Ваканда назавжди".

 

Голлі Бейлі хотіла зберегти своє натуральне волосся, це важливо для відображення її ідентичності, адже вона зіграла першу темношкіру Аріель.


Спершу Каміль Френд зустрілася з родиною акторки, що допомогло стилістці зрозуміти, хто така Голлі Бейлі й чому їй важливо зберегти натуральність волосся. Про це жінка розповіла в коментарі виданню Variety. Створення зачіски для Аріель розпочалось із того, що Каміль Френд проаналізувала форму обличчя, тон шкіри та колір очей акторки. Також вона дізналася деталі костюма Аріель. Після цього Каміль зробила висновок, що не стригтиме волосся Голлі. До того ж вона зрозуміла, що перука акторці також не підійде, оскільки волосся саме собою є густим та довгим. Тож стилістка вирішила обгорнути локони Голлі Бейлі волоссям потрібного відтінку, завдяки цьому структура волосся й натуральність залишилися. За словами Каміль Френд, процес обгортання волосся тривав приблизно 12–14 годин

 

Щоб зачіска красиво виглядала під водою, стилістка вирішила додати розпущені пасма волосся. Коли ж Аріель з’являлась на суші, то волосся було рівне, з легкою хвилею.

 

Фото: Variety

 

До слова, стрічка "Русалонька" розповідає про молодшу доньку короля підводного царства Тритона (Хав'єр Бардем) Аріель (Голлі Бейлі). Русалка дуже хоче дізнатися про світ над водою і мріє потрапити на берег. Якось під час шторму Аріель урятувала принца Еріка (Джона Хавер-Кінґ). Згодом юнак закохався в русалку й захотів одружитися з нею, однак Аріель заборонено спілкуватися з людьми. Попри заборону русалка шукає способи потрапити на берег, тож вона укладає угоду з морською відьмою Урсулою, втім, це наражає її життя на небезпеку. 


Нагадаємо, нещодавно на екрани українських кінотеатрів вийшов фільм "Русалонька". Докладніше про кінокартину можна прочитати в матеріалі STORRISS.

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter