Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Юрій Горбунов відмовився від серіалу "Інгулець"

Люди

26 липня
103

Юрій Горбунов відмовився від серіалу "Інгулець"

Юрій Горбунов на тлі суперечок стосовно державного фінансування серіалу "СМТ Інгулець" вирішив відмовитись від 33 мільйонів бюджетних гривень. Він записав звернення у себе в Instagram, де заявив про це.


Шоумен поділився думкою, що нині ці кошти ліпше направляти у більш потрібні сфери, ніж створювати проєкт такого штибу.


"Ми з командою вирішили відмовитися від державного фінансування виробництва серіалу під робочою назвою "СМТ Інгулець". Хочу наголосити, що жодної гривні ми не отримали. Але я як продюсер вірю в наш проєкт, в історію героїв проєкту", — висловився артист.

 

Скриншот із відео


Також він сказав, що в серіалі не йдеться про Поворознюка — українського підприємця та фермера. Попри всі події, Юрій і надалі шукатиме гроші на знімання. 


"Ми й далі будемо активно волонтерити й підтримувати ЗСУ, як робимо це з перших місяців війни! Дякую всім за розуміння, критику та підтримку", — доповнив шоумен.


Нагадаємо, нещодавно компанія Горбунова виграла в державному конкурсі змогу втілити проєкт "СМТ Інгулець", за який з українського бюджету виділяли майже мільйон доларів. Проте в мережі спалахнула дискусія стосовно доцільності цього у воєнний час. Актор заявляв, що такі серіали потрібні як відповідь російській культурній експансії.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter