Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Юрій Горбунов відмовився від серіалу "Інгулець"

Люди

Михайло СТОЛЯР
26 липня 08:32
120
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Юрій Горбунов відмовився від серіалу "Інгулець"

Юрій Горбунов на тлі суперечок стосовно державного фінансування серіалу "СМТ Інгулець" вирішив відмовитись від 33 мільйонів бюджетних гривень. Він записав звернення у себе в Instagram, де заявив про це.


Шоумен поділився думкою, що нині ці кошти ліпше направляти у більш потрібні сфери, ніж створювати проєкт такого штибу.


"Ми з командою вирішили відмовитися від державного фінансування виробництва серіалу під робочою назвою "СМТ Інгулець". Хочу наголосити, що жодної гривні ми не отримали. Але я як продюсер вірю в наш проєкт, в історію героїв проєкту", — висловився артист.

 

Скриншот із відео


Також він сказав, що в серіалі не йдеться про Поворознюка — українського підприємця та фермера. Попри всі події, Юрій і надалі шукатиме гроші на знімання. 


"Ми й далі будемо активно волонтерити й підтримувати ЗСУ, як робимо це з перших місяців війни! Дякую всім за розуміння, критику та підтримку", — доповнив шоумен.


Нагадаємо, нещодавно компанія Горбунова виграла в державному конкурсі змогу втілити проєкт "СМТ Інгулець", за який з українського бюджету виділяли майже мільйон доларів. Проте в мережі спалахнула дискусія стосовно доцільності цього у воєнний час. Актор заявляв, що такі серіали потрібні як відповідь російській культурній експансії.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter