Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Юрій Горбунов пояснив, чому зніматиме серіал за 33 мільйони гривень

Люди

Михайло СТОЛЯР
20 липня 22:54
216
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Юрій Горбунов пояснив, чому зніматиме серіал за 33 мільйони гривень

Юрій Горбунов розповів у себе в Instagram, що профінансований з боку держави майбутній серіал повинен підняти дух і патріотичний настрій українців, а така сума зовсім не велика для 24 епізодів.

 

Міністерство культури виділило із держбюджету на комедійний серіал "Смт Інгулець" майже мільйон доларів.


"Чому для нас зараз важливо знімати комедію? Від початку війни ми дали сотні концертів для ЗСУ. Я знаю, як військові реагують на те, що вони хочуть позитиву та гумору. Як вони реагують на анекдоти, на веселі історії. Тому я точно знаю, що гумор зараз потрібен. А ще рф просто зараз виділяє мільярди доларів на інформаційну, культурну війну з нами. Вони знімають сотні фільмів, серіалів, мультфільмів, у яких пропагують руський мир", — наголосив шоумен.


Він упевнений, що в Україні поки немає чим відповісти на російську культурну пропаганду. 


"Держава оголосила конкурс, на який ми відреагували. Продакшн, який в Україні, який знімає для українців. Багато хто з них потікав за кордон, ми на місці. Ми працюємо".


Також актор та режисер зазначив, що 33 мільйони гривень для 24 епізодів — це зовсім не велика сума. За його словами, це буде продукт, який надихатиме.

 

Скриншот: https://www.instagram.com/gorbunovyuriy


Нагадаємо, нещодавно на майданчику Prozorro з’явився новий тендер, з якого стало відомо, що Мінкульт виділило чималі гроші на знімання серіалу під назвою "Смт Інгулець". Компанія Юрія виграла цей конкурс, тож вона повинна до кінця 2023 року створити за ці кошти серіал.


Анотацію також можна знайти на сайті: "Два талановиті айтівці Максим і Данило тікають із фронтового Харкова і дорогою до Львова опиняються в Кіровоградській області, у смт Інгулець, де всім керує фермер Олексій Паровоз на прізвисько Батя. Програмістів записують у місцеву самооборону та призначають чергувати на місцевий блокпост і час від часу працювати на фермі".

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter