Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Юрій Горбунов уперше з’явився після скандалу із серіалом

Факти

Михайло СТОЛЯР
24 липня 12:13
172
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Юрій Горбунов уперше з’явився після скандалу із серіалом

Юрій Горбунов разом із дружиною Катериною Осадчою провів церемонію вручення премії в Нью-Йорку 22 липня. Про це повідомили в Instagram організатори.


Зіркова пара провела благодійний захід у США, на Мангеттені, де відбулось вручення премії TOP USA awards.


Попри нещодавній скандал навколо серіалу, який мала знімати компанія Горбунова, він однаково провів церемонію. До слова, на заході також виступали інші знаменитості, як-от Тіна Кароль та Євген Клопотенко. До того ж помітили й українську танцюристку Катерину Кухар.

 

Скриншот: https://www.instagram.com/topusa.awards/


Як відомо, половину коштів з продажу квитків планували переказати на рахунок благодійного фонду Cash For Refugees, який спеціалізується на допомозі українським переселенцям у прифронтових зонах. А також провели аукціон, усі зароблені з якого гроші передадуть різним фундаціям. 

 

Скриншот: https://www.instagram.com/topusa.awards/


Нагадаємо, що це перша поява у публічному просторі Юрія після конфлікту з аудиторією. Продакшн артиста нещодавно виграв конкурс на знімання серіалу "СМТ Інгулець" за 33 мільйони бюджетних коштів. Українцям не сподобалось те, що під час війни кошти виділяють на такі серіали, а не на фронт. Картина, за анотацією, розповідає про двох айтівців — Максима і Данила, які тікають із фронтового міста Харків до Львова, проте зупиняються в Кіровоградській області, а саме в смт Інгулець, де всім керує місцевий фермер Олексій Паровоз, якого називають здебільшого Батя. Програмістів записують у місцеву самооборону і призначають їх чергувати на блокпості й вряди-годи працювати на фермі.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter