Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Юрій Горбунов уперше з’явився після скандалу із серіалом

Факти

24 липня
130

Юрій Горбунов уперше з’явився після скандалу із серіалом

Юрій Горбунов разом із дружиною Катериною Осадчою провів церемонію вручення премії в Нью-Йорку 22 липня. Про це повідомили в Instagram організатори.


Зіркова пара провела благодійний захід у США, на Мангеттені, де відбулось вручення премії TOP USA awards.


Попри нещодавній скандал навколо серіалу, який мала знімати компанія Горбунова, він однаково провів церемонію. До слова, на заході також виступали інші знаменитості, як-от Тіна Кароль та Євген Клопотенко. До того ж помітили й українську танцюристку Катерину Кухар.

 

Скриншот: https://www.instagram.com/topusa.awards/


Як відомо, половину коштів з продажу квитків планували переказати на рахунок благодійного фонду Cash For Refugees, який спеціалізується на допомозі українським переселенцям у прифронтових зонах. А також провели аукціон, усі зароблені з якого гроші передадуть різним фундаціям. 

 

Скриншот: https://www.instagram.com/topusa.awards/


Нагадаємо, що це перша поява у публічному просторі Юрія після конфлікту з аудиторією. Продакшн артиста нещодавно виграв конкурс на знімання серіалу "СМТ Інгулець" за 33 мільйони бюджетних коштів. Українцям не сподобалось те, що під час війни кошти виділяють на такі серіали, а не на фронт. Картина, за анотацією, розповідає про двох айтівців — Максима і Данила, які тікають із фронтового міста Харків до Львова, проте зупиняються в Кіровоградській області, а саме в смт Інгулець, де всім керує місцевий фермер Олексій Паровоз, якого називають здебільшого Батя. Програмістів записують у місцеву самооборону і призначають їх чергувати на блокпості й вряди-годи працювати на фермі.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter