Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Юен Мак-Грегор порушив приписи і наразився на штраф у розмірі 50 000 фунтів

Люди

16 квітня
218

Юен Мак-Грегор порушив закон

Юен Мак-Грегор порушив приписи і наразився на штраф у розмірі 50 000 фунтів

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Мак-Грегор, шотландський актор, співак і режисер, повернувся в Шотландію. Лауреат премій «Золотий глобус» та «Еммі» залишив Лос-Анджелес, щоб бути ближче до своєї родини. 

 

Актор придбав торік у травні будинок у Шотландії вартістю два мільйони фунтів стерлінгів. Він заплатив 200 000 фунтів стерлінгів понад запропоновану ціну. Розташований на більш ніж 18 акрах землі та садів будинок із десятьма спальнями потребує серйозних реставраційних робіт.

 

 

Мері Елізабет Вінстед і Юен Мак-Грегор одружилися 2022 року та мають дворічного сина. Вони вирішили провести реставрацію, проте не погодили проєктів із міською владою. Тому більшість робіт, уже проведених у будинку, зокрема фарбування, клеєння шпалер та шліфування підлоги, здійснено поза законом. 

 

Згідно з інформацією вебсайту Ради Перта та Кінроса, згода на будівництво «потрібна для будь-якої внутрішньої чи зовнішньої зміни». «Проведення робіт у будівлі, що є пам’ятником архітектури, без згоди є правопорушенням». Порушників можуть оштрафувати на суму до 50 000 фунтів стерлінгів за невиконання припису. 

 

На вебсайті Ради Перта та Кінросса вчора було зазначено, що результати цього розслідування «очікують на розгляд». 53-річний актор подав офіційну заву, й проєкти щодо проведення ремонтних робіт, які, як зазначено в заявці, вже завершені.

 

Раніше Мак-Грегору рада надала лише дозвіл звести новий гараж і створити нову головну спальню та ванну кімнату.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter