Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

«Євробачення-2024». Гранд-фінал конкурсу відбудеться 11 травня

Люди

Назар КОЛОДІЙ
06 травня 18:10
271
Джерело: Газета "Життєві історії"

«Євробачення-2024» за кілька днів

«Євробачення-2024». Гранд-фінал конкурсу відбудеться 11 травня

Життєві історії

 

 

Швеція всьоме прийматиме пісенний конкурс «Євробачення». Цього року він відбудеться у місті Мальме. «Вогні Євробачення» стане офіційним гаслом 68-го пісенного конкурсу.

 

Прагнення Мальме до різноманітності, інклюзивності та інновацій ідеально узгоджується з духом змагань. Окрім того, його компактні розміри та добре розвинена транспортна інфраструктура означають, що всі, хто бере участь у конкурсі, враховуючи делегації, ЗМІ та вболівальників, зможуть легко орієнтуватися в місті.

 

Гранд-фінал пісенного конкурсу «Євробачення-2024» відбудеться в суботу, 11 травня, а півфінали – у вівторок і четвер (7 і 9 травня).

 

«Вогні Євробачення» — це гасло і концепція, заснована на простих лінійних градієнтах, натхненних вертикальними лініями, які пронизують і північне сяйво, і звукові еквалайзери.

 

Співачки Аlyona Аlyona та Jerry Heil цього року представлятимуть Україну на «Євробаченні». Українські учасники для церемонії обрали костюми із прив'язаними ключами. Вони символізують втрачене житло мільйонів українців унаслідок агресії росіян. 

 

Ведучими 68-го пісенного конкурсу «Євробачення» є голлівудська зірка та культовий ветеран «Євробачення»: Малін Окерман і Петра Меде. Вони удвох проведуть три прямі трансляції з Malmö Arena. 

 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter