Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Євробачення–2023". Скандал з Русланою та організаторами пісенного конкурсу

Факти

23 квітня
191

Подробиці скандалу.

"Євробачення–2023". Скандал з Русланою та організаторами пісенного конкурсу

Руслана Лижичко обурилась, оскільки їй не запропонували взяти участь у гранд-фіналі "Євробачення2023". Своєю чергою "Суспільне мовлення", яке є організатором конкурсу, відреагувало на заяву співачки.


Українська виконавиця, яка 2004 року перемогла на "Євробаченні", прокоментувала свою участь у гранд-фіналі "Євробачення2023".


"Мене запитують, чи стоятиму я на сцені "Євробачення", яке відбуватиметься від імені України у Ліверпулі. Я цього не знаю. Наразі не маю жодної пропозиції чи офіційного запрошення від організаторів "Євробачення" – Національної суспільної телерадіокомпанії України Євробачення Україна та BBC. На головній сцені "Євробачення" мій виступ не запланований ні у фіналі, ні у півфіналах", – написала в Instagram артистка.


"Суспільне мовлення" заявило, що над проведенням цьогорічного міжнародного пісенного конкурсу працює BBC та Європейська мовна спілка, а "Суспільне" лише допомагає в організації. До того ж вони додали, що артистка виступатиме на сцені Ліверпуля.

 

"За ініціативи "Суспільного мовлення" переможницю Євробачення2004 Руслану внесли до програми конкурсу. Нам достеменно відомо, що співачка та її команда знають про ці плани, навіть більше – вже провели підготовку… Руслана виступатиме в низці форматів, які відбуватимуться до та під час проведення "Євробачення" в Ліверпулі, зокрема у фіналі конкурсу. Наскільки нам відомо, BBC має намір внести Руслану до фіналу "Євробачення2023",  повідомили організатори.

 

Нагадаємо, Юлія Саніна з’явилась на обкладинці всесвітньовідомої британської газети The Times та прокоментувала свою участь у складі журі "Євробачення2023".

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter