Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Єва Мендес розповіла про угоду з чоловіком Раяном Гослінгом

Люди

01 травня
478

Єва Мендес і Раян Гослінг

Єва Мендес розповіла про угоду з чоловіком Раяном Гослінгом

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

В інтерв’ю виданню Glamour 50-річна голлівудська зірка Єва Мендес пояснила свої попередні коментарі про те, чому вона зробила перерву в акторській діяльності. Під час виступу в шоу Today у березні Мендес сказала, що залишить Голлівуд, поки Гослінг продовжуватиме свою акторську кар’єру.


«Це була майже невербальна домовленість: «Добре, він піде на роботу, а я — на свою роботу», — сказала тоді Мендес. «Він пішов і виконав свою роботу. Він справді чудовий актор. Він це зробив, і він повернувся додому. Так добре».

 

 

У розмові з виданням Glamour Мендес пояснила, що працює вдома із дітьми. Пара мала раніше чимало розмов про те, як збалансувати професійне та сімейне життя. «Я усвідомлювала, що не хочу бути далеко від дітей. Акторська робота може тривати місяцями. Тож мені довелося творчо підійти до того, якою буде моя робота», — мовила Єва.


Відтоді актриса вела інші бізнеси, наприклад, стала співвласницею власного бренду губок для миття. Мендес пояснила, що вона «завжди любила прибирати» і ніколи не вважала миття посуду «брудною роботою». Однак підтримання порядку в домі було складнішим раніше через маленьких дітей. Мендес і Гослінг, які разом від 2011 року, є батьками двох доньок: Есмеральди, 9 років, і Амади, 7 років.


«Зараз мені легше. Дітям сім і дев’ять років, проте коли вони були малими, інколи було просто неможливо!» — сказала Єва. Вона пояснила, що зараз залучає своїх дочок до прибирання в домі.
«Я не погоджуюся з тим, що люди приписують певним матерям титул «супермама». Кожна мама — супермама. Кожна мати робить усе можливе», — сказала Мендес. «Є певні сфери, у яких я професіонал. Мені подобається прибирати та підтримувати будинок у чистоті, але я жахливий кухар», — повідомила Єва.


Джерело: https://www.independent.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter