Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Єва Лонгорія у стильній чорній сукні знову вразила шанувальників

Факти

Марія КАЛУШ
09 липня 11:26
491
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Єва Лонгорія: зіркова актриса в Парижі

Єва Лонгорія у стильній чорній сукні знову вразила шанувальників

Життєві історії

 

 

На вечірці Vogue World у Парижі були представлені одні з найрозкішніших і найскладніших суконь сезону, але жодна з них не була такою стильною та гламурною, як у Єви Лонгорії. Актриса вдягла чорну сукню, що облягала фігуру, з ювелірними деталями вздовж декольте й на бретельках, і мала абсолютно приголомшливий вигляд. 


Сукню, про яку йдеться, розробив Александр Вотьє, хоча створювалося враження, ніби її намалювали на тонованому каркасі Лонгорії. З глибоким декольте і тонкими бретельками, інкрустованими блискучими коштовностями, вона була елегантною і стильною з ідеальним відтінком блиску.


Зірка "Відчайдушних домогосподарок" вирішила не надівати намисто й обрала прості сережки-гвіздки, дозволивши прикрашеному коштовностями декольте бути в центрі уваги. Вона додала срібний браслет і декілька простих срібних каблучок, узяла звичайний чорний клатч і дозволила своєму вбранню говорити за себе. З розпущеним темним волоссям їй пощастило з легким вітерцем, який надав усім її фотографіям ідеального розвіяного вигляду, а макіяж був зведений до мінімуму, з кремово-рожевою помадою на губах.

 


Образ Єви став хітом в інстаграмі, де вона опублікувала численні фото в обтислій сукні. Пост отримав понад 170 тисяч уподобань і сотні коментарів від шанувальників, які захоплювалися її образом. "Приголомшливо!" написала одна людина.


"Ти завжди була такою розкішною і стильною",  прокоментував інший шанувальник.
"Така невимушено модна, — зазначив один із користувачів. Завжди одержима твоїм вибором одягу".
"Париж тобі дуже личить!" додав іще один шанувальник разом з емодзі у вигляді сердечка.


Довідка. Ева Жаклін Лонгорія Бастон, раніше відома як Єва Лонгорія Паркер, американська актриса, продюсерка, режисерка, активістка, бізнесвумен і модель. 
Прорив у кар'єрі актриси стався завдяки ролі Габріель Соліс у "Відчайдушних домогосподарках", яка принесла їй світову славу та визнання. Відтоді вона знялася в численних фільмах і телешоу, а також продюсувала та режисерувала кілька проєктів.

Лонгорія успішна підприємиця. Вона володіє власною лінією одягу, парфумерії та рестораном. Також є активісткою, яка бореться за права латиноамериканців, жінок і дітей.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter