Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Вікторія Бекхем розповіла про секрети щасливого сімейного життя

Факти

18 квітня
248

Бекхем розповіла секрети

Вікторія Бекхем розповіла про секрети щасливого сімейного життя

Дружина легендарного футболіста Вікторія Бекхем прокоментувала свій щасливий шлюб, який триває вже 25 років. В інтерв’ю журналу ELLE Spain Бекхем зазначила, що їхні стосунки підтримує почуття гумору.

 

 

50-річна модельєрка Вікторія привідкрила завісу її шлюбу із 48-річним Девідом Бекхемом. «Мій чоловік мене надихає. Чи схожі ми на пару з фільму? Так. Ми любимо жартувати, балакати, танцювати. Сміятися одне з одного  це те, що потрібно робити, щоб бути щасливим», розповіла жінка.

 

 

Нещодавно Девід у 50-й день народження своєї дружини опублікував у соцмережах декілька пам’ятних фотографій із дитинства, професійної кар’єри та сімейного життя. Також він додав декілька теплих слів, присвячених своїй коханій: «Вітаю з днем народження мою прекрасну дружину… Цього дня ти повинна озирнутися назад і пишатися тим, що ти зробила, чого досягла і що збудувала: posh spice, ділова жінка і, звичайно, ти вийшла заміж за капітана англійської збірної. Але твій найбільший успіх — це діти. Ти направляєш, любиш і навчаєш їх… Вони люблять тебе безмежно. Ми всі тебе дуже любимо».

 

У подружжя троє спільних дітей: 25-річний Бруклін, 21-річний Ромео та 19-річний Круз. Ромео та Бруклін, вітаючи свою матір із днем народження, опублікували архівні фотографії з Вікторією.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Богдана СВІТЕНКО

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter