Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Вікторія Бекхем отримала найкращий подарунок на своє 50-річчя

Люди

22 квітня
1056

Вікторія Бекхем і її подарунок

Вікторія Бекхем отримала найкращий подарунок на своє 50-річчя

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

На святкуванні свого 50-річчя Вікторія сказала, що возз’єднання з колегами із гурту Spice Girls було «найкращим подарунком». Про це можна було лише мріяти. Модельєрка поділилася серією фотографій у своєму інстаграмі, розповідаючи про вечірку, яка зібрала десятки відомих осіб.

 

Увечері під час розкішних урочистостей усі п’ятеро Spice Girls зібралися разом, щоб заспівати один зі своїх хітів для зіркових гостей. Усе було знято на камеру Девіда Бекхема. Колишнього футболіста можна було побачити зі схвильованою усмішкою на обличчі, коли група демонструвала своє виконання пісні й кілька танцювальних рухів. Інші учасники вечірки також долучилися до веселощів під час особливого моменту.

 

«Дякую всім моїм друзям і родині за святкування. Усім мої поцілунки!» написала Вікторія в інстаграмі. На одному зі знімків вона зображена зі своїм колишнім гуртом Spice Girls: Мелані Браун, Мелані Чісголм, Емма Бантон і Джері Голлівелл. Усі вони мали приголомшливий вигляд у своїх сукнях. Вікторія виставила світлини і зробила допис у соцмережі: «Найкращий подарунок, коли ми знову разом!» Гурт у складі Вікторії, Мелані Браун, Мелані Чісголм, Емми Бантон і Джері Голлівелл можна побачити на світлині 1995 року в Лондоні.

 

 

У дописі до публікації Девід написав своїм підписникам: «Давай, Вікторіє, @victoriabeckham @melaniecmusic @officialmelb @emmaleebunton @gerihalliwellhorner». Зірка футболу додав кольорові емодзі-сердечка.

 

Роздинкою святкування дня народження була промова Девіда Бекхема. Вона «зворушила Вікторію до сліз». Девід також розмістив відео 2011 року, на якому футболіст розважався під час його вечірки з нагоди дня народження. Девід показує шпагат.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter