Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Василь Вірастюк розлучається зі своєю дружиною після 15 років шлюбу

Люди

09 жовтня
192

Василь Вірастюк розлучається зі своєю дружиною після 15 років шлюбу

 

Дружина Вірастюка Інна подала позов щодо аліментів на їхніх із Василем двох синів. Сума аліментів, на думку дружини, має становити 40 тисяч гривень на кожного із хлопців. Вона впевнена, що чоловік приховує гроші від родини. Проте депутат стверджує, що не заробляє таких коштів. 


Стронгмен приніс у суд довідку з отриманими заробітними платами від січня до квітня. Він заявив, що разом із вирахуванням податку та військового збору отримує трохи більше ніж 33 тисячі гривень. Суддя ухвалив рішення і зобов'язав Вірастюка виплачувати третину своєї заробітної плати на аліменти.


Якою є справжня причина розлучення, наразі не відомо. За словами Василя, причиною є виїзд дружини із дітьми за кордон і припинення родинних стосунків. Рішення про розлучення депутат ухвалив торік, на початку жовтня. Вірастюк стверджує, що прагне виховувати і піклуватися про дітей в Україні. Проте його дружина із дітьми перебуває за кордоном і не бажає повертатися. 

 

Василь Вірастюк і його "колишня" дружина Інна у шлюбі від 2007 року. Пара виховує двох синів — 15-річного Олега та 7-річного Олександра. Також він має 20-річного сина Адама від попереднього шлюбу.


Наразі суд ухвалив рішення надати експодружжю два місяці на порозуміння. 

 


Джерело: сторінка у фейсбуці депутата-стронгмена від «Слуги народу»

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter