Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Трансформери: час звіроботів"

Афіша

04 червня
450

Нова кінострічка.

"Трансформери: час звіроботів"

"Трансформери: час звіроботів" новий науково-фантастичний бойовик.

 

Кінокартина є сиквелом стрічки "Бамблбі" (2018). Окрім цього, "Трансформери: час звіроботів" сьомий фільм франшизи "Трансформери".


Події у фільмі розгортатимуться в Нью-Йорку та деяких містах Перу 1994 року. У стрічці з'являться нові види трансформерів: максимали (нащадки автоботів і суперники предаконів), предакони (трансформери, що перетворюються на звірів) й терракони (своєрідні роботи-зомбі). Тож людству і трансформерам доведеться боротися за своє існування.


У головних ролях бойовика знялися Рон Перлман ("Хеллбой"), Домінік Фішбек ("Юда і чорний месія"), Ентоні Рамос ("На висотах Нью-Йорка"), Луна Лорен Велес ("Бульвар страху"), ЕмДжей Родрігес ("Тік-так, бум!"). У фільмі зіграли й інші актори. Зокрема, Крісто Фернандес, Пітер Дінклейдж і Джон ді Маджіо.


Світову прем’єру "Трансформерів: час звіроботів" заплановано на 9 червня 2023 року. В Україні на великі екрани стрічка вийде 8 червня 2023 року, проте охочі глядачі можуть долучитися до допрем’єрного показу.

 

Тривалість: 1 година 15 хвилин (127 хвилин).

 

Кінокартину зняли за сценарієм Джобі Гарольда, Дарнелла Метаєра, Джоша Пітерса, Еріха Хьобера та Джона Хьобера. Режисером фільму виступив Стівен Кейпл-молодший, він уперше долучився до створення фільмів про роботів. Раніше режисер також працював над стрічками "Земля" (2016) та "Крід ІІ" (2018). Зазначимо, стрічку засновано на мультсеріалі "Трансформери: війни звірів".


Відомо, що знімання фільму розпочали 7 червня 2021 року і здебільшого всі кадри знімали в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія.

 

Нагадаємо, не так давно на екрани українських кінотеатрів вийшов фільм "Русалонька". Докладніше про кінокартину можна прочитати в матеріалі STORRISS.

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter