Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Торт «Бите скло»

Дуже смачно

31 серпня
95

Смачна випічка

Торт «Бите скло»

Інгредієнти: 4 пакети желе різних кольорів, літр сметани (я брала 0,5 л збираної і 0,5 л сепараторної), склянка цукрової пудри, 30 г желатину, пакетик ванільного цукру.      

 

Приготування. Заздалегідь потрібно приготувати желе: вміст кожного пакета розчинити у 300 мл гарячої води, ретельно розмішати і дати, нехай застигне. Відтак нарізати желе кубиками (дрібними або великими, як забажаєте).
Крем виходить найсмачніший із домашньої сметани, але можна взяти і магазинну. У сметану всипати желатин, перемішати, і дати, нехай він набухне. Додати цукрову пудру і ванільний цукор. Поставити цю суміш у каструльці з товстим дном на маленький вогонь і довести до кипіння (не кип’ятити). Зняти з вогню і дати, нехай повністю охолоне, після цього перемішати вінчиком. Додати порізане желе, перемішати й викласти у форму, застелену харчовою плівкою. За бажання можна додати шматочки фруктів і ягід. Дати, нехай желейний торт застигне. Для цього форму з тортом поставити в холодильник або в інше прохолодне місце на кілька годин, а краще на ніч.
Якщо ви не застелили форми плівкою, то, щоб дістати з неї торт, форму потрібно опустити на кілька секунд у гарячу воду. Після цього накрити форму тарілкою і перевернути її.
Торт виходить смачний, яскравий і, можна сказати, життєрадісний.

Автор: Ольга Корольчук

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter