Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз змушений призупинити знімання франшизи «Місія нездійсненна»

Люди

Назар КОЛОДІЙ
26 травня 15:30
1408
Джерело: Газета "Життєві історії"

Том Круз і його «Місія нездійсненна»

Том Круз змушений призупинити знімання франшизи «Місія нездійсненна»

Життєві історії

 

 

Новий блокбастер Тома Круза «Місія нездійсненна» відклали через несправність під час знімання підводного човна вартістю 23 мільйони фунтів. Було виявлено, що підвіс, який використовують для опускання конструкції заввишки 120 футів, заклинило під її вагою і його довелося ремонтувати.


Через це знімання перенесли на тижні, що призвело до різкого подорожчання вартості фільму. Джерело розповіло The Mirror: «Круз незадоволений, тому що це затримує виробництво, яке коштує чимало грошей щодня».

 

 

Сьомий фільм франшизи Dead Reckoning Part One, вийшов торік, але виробництво другої частини затримася через страйк голлівудських сценаристів. Більшість нової частини зняли у Великій Британії на студії Longcross, де Тома Круза регулярно помічали в ролі агента Ітана Ганта. Серію фільмів «Місія нездійсненна», яка починається 1996 року, засновано на однойменному телесеріалі 1966 року.


Разом із екшн-франшизою Том повертається до продовження Top Gun після величезного касового успіху Maverick, який зібрав майже 1,5 мільярда доларів. Том повернеться в ролі капітана Піта «Маверіка» Мітчелла, а Paramount, яка знову буде продюсером, сподівається возз’єднати його з нещодавніми колегами Майлзом Теллером і Гленом Пауелом.


Новина про те, що Том повернувся до бізнесу з Paramount, де він випустив багато своїх останніх фільмів, з’явилася після того, як він підписав угоду з Warner Bros. на виробництво та розроблення нових фільмів для цієї студії, разом із фільмами, в яких він зніметься.


За повідомленням Puck News, співавтор Maverick Ерен Крюгер пише сценарій до третьої частини серіалу. Джерела повідомили The Hollywood Reporter, що очікують також повернення режисера Джозефа Косінського після того, як він чудово зарекомендував себе і мав позитивні відгуки критиків.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter