Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз закрутив новий роман?

Факти

09 травня
132

Голлівудський холостяк готовий до нових стосунків

Том Круз закрутив новий роман?

Том Круз спілкувався з розлученою Шакірою на Гран-прі "Формули-1" у Маямі. 

 

Колумбійська співачка, музикантка, авторка пісень Шакіра торік розірвала свої стосунки з іспанським футболістом Жераром Піке. Кажуть, що футболіст зрадив її. 


46-річна Шакіра була одягнута в сексуальний зелений топ, який виділяв її декольте. Вона усміхалася і чудово проводила час із суперзіркою «Місії нездійсненної». Колумбійська красуня помітно розчулилася, обговорюючи з папараці свої погляди на кохання та стосунки з колишнім чоловіком.

 

Приймаючи нагороду Billboard "Жінка року" на гала-концерті Latin Women in Music, Шакіра сказала: "Не є критично важливим факт вірності коханій людині. Головне, щоб ти завжди залишався вірним собі". "Коли я відчувала пустку в душі, музика повернула мене на шлях до самої себе", додала співачка.

 

Шакіра промовила до жінок усього світу: "Жінки значно сильніші, ніж ми вважаємо. Ми сміливіші. Я гадаю, що ми також більш незалежні, ніж нас навчили бути". "Пошук іншого замінює пошук самого себе, коли бажання бути досконалим замінює бажання бути справжнім", продовжила красуня Шакіра.

 

 

 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter