Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз відмовляється від своєї релігії?

Факти

21 серпня
604

Том Круз відмовляється від своєї релігії?

За інформацією видання Mirror, зірка "Місії нездійсненної" Том Круз, імовірно, перестав відвідувати британську штаб-квартиру саєнтологів.

 

 

Упродовж трьох років його перебування у Великобританії під час знімання своїх останніх фільмів, він не ходив туди жодного разу. 

 

Уже не вперше з'являються чутки про те, що Круз "віддаляється" від саєнтології. За повідомленнями Geo.TV, 2021 року з'явилося повідомлення про релігійну кризу актора, і відтоді він намагався називати себе мегазіркою кіно, а не представником саєнтології. Хоча Круз іще не прокоментував цих звинувачень, багато людей вважає, що його дії говорять красномовніше за будь-які слова. 

 

Нагадаємо, Том Круз був пов'язаний із церквою впродовж майже 40 років, починаючи від того дня, коли його перша дружина Мімі Роджерс ознайомила його з релігією. Протягом років він намагався привернути до саєнтології інших зірок, мав кілька шлюбів і стосунків. Кажуть, навіть представники церкви шукали йому нових партнерів.

 

Як пишуть медіа, саєнтологія є досить контроверсійною релігією, і стосунки Круза з церквою завжди привертали увагу ЗМІ та громадськості. Чи насправді Круз віддаляється від саєнтології, чи це лише чутки? Час покаже…

 

Джерело: https://www.yahoo.com/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter