Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз роздратований успіхом "Барбі"

Факти

22 серпня
130

Том Круз роздратований успіхом "Барбі"

Том Круз — американський актор і продюсер, розчарований тим, що його стрічку "Місія нездійсненна" затьмарила у прокаті "Барбі". Про це повідомляє The Sun.


Сьому частину франшизи "Місія нездійсненна: Розплата. Частина перша", в якій Том зіграв головну роль і виступив продюсером, створювали цілих чотири роки. Фільм виявився одним із найдорожчих в історії кіно, проте зібрав менше в прокаті, ніж на те сподівались творці.


Джерела кажуть, що Круз і його команда роздратувались тим, що успіх "Барбі" затьмарив їхній фільм. До слова, стрічка з Марго Роббі зібрала понад мільярд доларів.


"Місія нездійсненна 7" коштувала великої праці й подолала стільки перешкод, щоб потрапити в кінотеатр. Але всередині знімальної групи є відчуття, що вони пройшли через пекло і воду, щоб вирватися із цього, лише щоб "Барбі" вийшла і повністю затьмарила його. Зараз у Голлівуді справді важкий час, тому ніхто не збиває перемоги "Барбі", просто в декого залишився кислий присмак", — розповіло джерело.


Стрічка зуміла зібрати понад 520 мільйонів доларів, проте виробництво обійшлось у майже 300 мільйонів доларів, не враховуючи рекламної кампанії.


Нагадаємо, що кінокартина про ляльковий світ, яку створила жінка, стала найкасовішою в історії.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter