Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Барбі" стала найкасовішою стрічкою, яку створила жінка

КІНО

03 серпня
154

"Барбі" стала найкасовішою стрічкою, яку створила жінка

"Барбі" продовжує бити рекорди зборів у всьому світі. Нині фільм став найкасовішим зі всіх, що будь-коли створили жінки, випередивши "Диво-жінку" з Галь Гадот. Про це інформує Hypebeast.


Як повідомляють, рішення компанії Mattel (компанія, що створює іграшки Барбі) вибрати на посаду режисера Ґрету Ґервіґ виявилось одним із найуспішніших в історії кінематографа. 


Стрічка про найвідоміших ляльок уже зібрала по всій планеті найбільше грошей серед картин, що їх створили жінки. Незабаром фільм з Раяном Ґослінгом і Марго Роббі перестрибне мільярд доларів зборів.

 

Скриншот із трейлера до фільму


Раніше, із 2017 року, рекорд утримувала "Диво-жінка" режисерки Петті Дженкінс, знята за мотивами коміксів DC. Тоді вдалося зібрати 822,8 мільйона доларів у прокаті.


Доповнимо, що кінокартина є романтичною комедією, заснованою на культовій іграшці. За сюжетом Барбі та Кен залишають рожевий світ та опиняються у нашому житті, реальному. Вони намагаються зрозуміти, хто вони, та відшукати власну ідентичність.


Нагадаємо, що не так давно Ґрета Ґервіґ висловлювала думки стосовно продовження, адже був задум на другу частину. Проте поки вона не має бажання підтверджувати чи спростовувати чутки.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter