Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Барбі": режисерка розповіла, чи буде продовження

КІНО

24 липня
188

Продовження кінокартини

"Барбі": режисерка розповіла, чи буде продовження

"Барбі" — одна з найочікуваніших та найкасовіших прем’єр року, може отримати продовження. Про це повідомила режисерка для Variety.


Ґрета Ґервіґ заінтригувала шанувальників кіно. На запитання журналіста про шанс створення великої франшизи у всесвіті Барбі та Кена вона відповіла, що це захоплива ідея.


Режисерка додала, що оригінальна кінокартина має задум на сиквел. До слова, так часто роблять творці, щоб мати змогу на продовження, проте Ґрета не планує підтверджувати чи спростовувати ці чутки. Поки варто спостерігати за касовими зборами впродовж найближчих двох тижнів.


"Це правда. Ні, послухайте, все можливо. Я б сказала, що сьогодні головне, на чому я зосереджена, це наступні 15 днів, а потім подивлюся, що станеться після цього", — заявила режисерка перед прем’єрою.


Зараз бокс-офіс вражає своїм стартом. У домашньому прокаті в США лялькова історія тримає перше місце, також вона лідирує в усьому світі. За прогнозами фахівців, невдовзі вдасться зібрати понад мільярд доларів. У такий спосіб фільм може увійти до символічного клубу стрічок, що зуміли переступити цю сходинку.


Ґервіґ до того ж зазначила, що завжди мріяла зняти певний проєкт про сценічний мюзикл у стилі 1950-х років.


Нагадаємо, що "Барбі" та "Оппенгеймер" зараз домінують у всіх кінотеатрах світу та поступово наближаються до касових рекордів.  

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter