Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз оплачує навчання доньки в елітному університеті

Факти

Богдана СВІТЕНКО
24 серпня 16:00
678
Джерело: Газета "Життєві історії"

Том Круз фінансує освіту дочки

Том Круз оплачує навчання доньки в елітному університеті
Том Круз виконує умови розлучення

Життєві історії

 

Американський актор Том Круз оплатить навчання для своєї доньки Сурі Круз. Цього року дівчина стала першокурсницею приватного університету Карнегі-Меллон в США та вже встигла переїхати до гуртожитку. Щорічна ціна навчання в цьому вищому навчальному закладі становить 65 тисяч доларів.

 

 

Ані Сурі Круз, ані її матері Кеті Голмс не доведеться витрачати гроші самим. 2012 року, коли Том розлучився з Кеті після шести років шлюбу, було вирішено, що він повинен оплачувати все навчання їхньої дочки. У документах про розлучення зазначено, що чоловік повинен оплачувати витрати Сурі, зокрема медичні, стоматологічні, страхові, освітні та інші позашкільні затрати. «Том дійсно платить за навчання Сурі, він завжди платив за її навчання і ніколи не припинить, оскільки він сильна людина», розповів друг Тома. Ймовірно, що актор більше не платить колишній дружині 38 тисяч доларів на рік на утримання дитини, оскільки Сурі вже має 18 років.

 

 

Нещодавно донька Тома натякнула на те, що вона не в добрих стосунках зі своїм батьком, оскільки змінила своє прізвище з Круз на Ноелл. Ноелл це друге ім'я Кеті Голмс. Їхній останній спільний знімок на публіці був зроблений 2013 року.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter