Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз образився на Девіда Бекхема і його дружину

Факти

19 жовтня
162

Том Круз образився на Девіда Бекхема і його дружину

ЗІРКИ

 

 

 

Том, Девід і Вікторія Бекхеми стали близькими друзями після переїзду до Лос-Анджелеса 2007 року. Девід і Вікторія часто потрапляли в газетні заголовки, коли їх знімали вечорами із Томом Крузом і його тодішньою дружиною Кеті Голмс.


Однак тепер джерело виявило, що Том образився на своїх друзів і вони більше не спілкуються. Джерело стверджує, що рішення пов'язане з причетністю Тома до Церкви саєнтології. "Том зробив для них дуже багато, щойно вони переїхали в Лос-Анджелес. Він практично дав їм ключі від міста. Він влаштував їм вечірку, щоб зустріти всіх важливих людей у місті, але вони кинули його!"

 

Причиною розриву стосунків є прагнення Круза переконати Девіда та Вікторію приєднатися до саєнтології. Джерело розповіло Radar Online, що Бекхеми відчували, що у них "не було іншого вибору, окрім як відступити", оскільки Том був дуже наполегливим.


The Mirror написало листи до представників Тома, Девіда та Вікторії надати коментарі, проте наразі не отримало їх.


Довідка: Саєнтологія — це набір вірувань і практик, що їх визначив американський письменник Л. Рон Хаббард. Основне переконання церкви саєнтології полягає в тому, що людина є безсмертною, духовною істотою, яку називають тетаном. Людина просто використовує фізичне тіло на деякий час, але не володіє ним. Тетан провів незліченну кількість життів, деякі з яких передували приходу тетана на Землю. Том Круз є одним із найвідоміших членів і послів церкви. Вважають, що члени церкви ставляться до нього майже як до Бога.


Джерело: https://www.mirror.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter