Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз і Джеймс Кемерон проігнорували церемонію «Оскара»

КІНО

14 березня
139

Зірки врятували кіноіндустрію Голлівуду

Том Круз і Джеймс Кемерон проігнорували церемонію «Оскара»


Кажуть, що Кемерон і Круз врятували світовий кінематограф після тривалого карантину через Covid-19. Зірковий режисер Стівен Спілберг сказав якось Крузу на святковому обіді в Академії 2023: «Ти врятував дупу Голлівуду…»


Останній фільм Тома Круза «Кращий стрілець: Маверік» зібрав у світовому прокаті 1,4 мільярда доларів. Круз був продюсером і головним героєм фільму. Саме через цей фінансовий показник багато фахівців стверджують, що це початок кінця занепаду світової кіноіндустрії. Люди знову повернулися у кінотеатри і дивляться фільми з улюбленими зірками. 


Проте переможцем 95-тої церемонії вручення премії «Оскар» у Голлівуді став фільм «Все завжди і водночас». Мішель Йо отримує «Оскар» за найкращу жіночу роль у цьому фільмі. «Maverick» отримав лише одну з шести нагород: за найкращий звук. 


Зараз Том Круз знімає в Європі восьму частину франшизи – «Місія нездійсненна: Розплата мертвих». Фільм має вийти на екрани кіно у липні цього року. 


Кінострічка, спродюсована Джеймсом Кемероном, «Аватар: Шлях води» також була номінована на чотири премії «Оскар». Проте фільм отримав лише одну — за найкращі візуальні ефекти. Касові збори цієї стрічки становлять майже 3 мільярда доларів у світовому прокаті. 


То ж яка справжня причина відсутності зірок на церемонії «Оскара»?

 

Джерело: www.theguardian.com

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Зірки

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter