Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Голланд гуляє зі своїм новим цуценям

Факти

Богдана СВІТЕНКО
30 липня 13:00
295
Джерело: Газета "Життєві історії"

Том Голланд і його собаки

Том Голланд гуляє зі своїм новим цуценям

Життєві історії

 

Актор Том Голланд прогулювався зі своїм новим собакою. Цього разу він був із цуценям породи доберман. У Тома та його дівчини Зендеї, яка теж є відомою акторкою, вже є собака породи цвергшнауцер на кличку Нун.

 

Вважають, що нове цуценя взяли в компанії, яка спеціалізується на сімейних охоронних собаках.

 

 

Під час прогулянки Том Голланд, який зараз грає роль Ромео у виставі «Ромео і Джульєтта» в театрі герцога Йоркського (Лондон), був одягнений у зручний повсякденний одяг: сині джинси, сіра футболка, кросівки та сумка через плече.

 

Відтоді як розпочався показ нової п’єси в Лондоні, Том з’явився з новою стрижкою. Щовечора сотні людей збираються біля дверей театру, щоб поглянути на голлівудського актора, який повертається додому після виступу. В лютому понад 60 000 охочих намагалися купити квитки на цю виставу. Всі квитки розкупили за дві години.  Дехто порівнював стрес від спроб отримати квитки нарівні з туром Тейлор Свіфт.

 

Зендея також підтримує Тома Голланда, відвідуючи виставу «Ромео і Джульєтта». «Мої стосунки — це найсвятіше для мене. Я не говорю про це. Я намагаюся зробити все можливе, щоб це було якомога більш приватно», — зізнається Голланд.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter