Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Генкс попереджає про фальшиву рекламу з його участю

Люди

Богдана СВІТЕНКО
31 серпня 17:30
79
Джерело: Газета "Життєві історії"

Том Генкс зіштовхнувся з шахрайством

Том Генкс попереджає про фальшиву рекламу з його участю
Том Генкс у рекламному ролику

Життєві історії

 

 

Американський актор Том Генкс попереджає шанувальників, що в рекламі з його участю знявся не він. 68-річний Том вийшов у свій інстаграм, щоб повідомити своїм дев'ятьом мільйонам підписників, що вірусні рекламні відео, які продають «чудодійні ліки», створені за допомогою технології штучного інтелекту та без його дозволу.

 

«В інтернеті з'явилося безліч рекламних роликів, які неправдиво використовують моє ім'я, зовнішність і голос для просування "чудодійних ліків". Цю рекламу створено без моєї згоди, шахрайським шляхом і за допомогою штучного інтелекту», сказав актор у своєму зверненні. «Я не маю нічого спільного із цими постами, продуктами, методами лікування або представниками, які рекламують ці препарати», — наголосив Том. Підсумувавши, він написав: «Не дайте себе обдурити. Не дайте себе ошукати. Не втрачайте ваші важко зароблені гроші».

 

Раніше Том Генкс уже попереджав своїх шанувальників щодо фальшивої реклами стоматологічних послуг, де зловживали його особистістю та було використано його зовнішність без дозволу.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter