Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тістечка «Персики»

Дуже смачно

15 червня
87

Смачна випічка

Тістечка «Персики»

Інгредієнти: 80 г масла, чайна ложка ваніліну, 3,5 скл. борошна, чайна ложка розпушувача, склянка цукру, 2 ст. л. сметани, 2 яйця; (на начинку) банка згущеного молока, 70 г волоських горіхів; (для прикрашання) 2 морквини, 70 г цукру, буряк.


Приготування. Яйця збити з цукром і ваніліном, додати масло, сметану, половину борошна, розпушувач. Перемішати міксером. Додати решту борошна і замісити м'яке тісто. Розділити його на 24 шматочки. Сформувати з них кульки, а потім один бік приплюснути, щоб вийшли півсфери. Викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати за температури 190 градусів 15 хвилин. Готові половинки майбутніх «персиків» остудити на решітці. Коли охолонуть, вийняти з них серединку. 
Змішати половину вареного згущеного молока і подрібнені волоські горіхи. Начинити половинки тістечок цим кремом. Змастити краї вареним згущеним молоком і склеїти половинки.
Почистити моркву і буряк, відтиснути з них сік. Частину тістечка (приблизно дві треті) вмочити у морквяний сік і дати йому трохи стекти, потім незабарвлену частину занурити в буряковий сік. Одразу обкачати тістечко в цукрі. «Персики» готові. Дати їм трохи обсохнути і можна подавати.

Автор: Тетяна Ширинюк

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter