Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тімоті Шаламе знімається в біографічному фільмі про музиканта

Люди

Назар КОЛОДІЙ
18 березня 09:24
358
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Нова роль зіркового актора

Тімоті Шаламе знімається в біографічному фільмі про музиканта

ШОУ-БІЗНЕС

 

Тімоті Шаламе грає роль музичної легенди. Нещодавно його бачили з гітарою на зніманнях у Нью-Йорку. Це біографічний фільм про співака та автора пісень – Боба Ділана.


На зніманнях Тімоті помітили біля ретро-автомобіля. Він був одягнений у мішкуваті сині джинси, сорочку з шотландкою та вовняну куртку з коміром кольору хакі. Його образ доповнювали коричнево-темно-помаранчевий в’язаний шарф, капелюх для азартних ігор і потерті коричневі шкіряні черевики.

 

 

Зірка навчився грати на гітарі для своєї ролі у фільмі Луки Гуаданьїно «Назви мене своїм ім'ям», знятому за однойменним романом Андре Асімана.


Під час знімання Тімоті був оточений великою кількістю знімальної групи. Повідомляють, що фільм буде зосереджений на надзвичайно суперечливому рішенні фолк-співака грати на електричному інструменті 1965 року.


У нещодавньому інтерв'ю GQ Дженнер розповів, що він готувався до байопіка з допомогою команди, яка тренувала Остіна Батлера. «Я фактично працював з усією його командою над моєю підготовкою до Ділана», — сказав Тімоті. Акцентуючи на грі Остіна в ролі Елвіса, він додав: «Я просто побачив, як він відданий цьому всьому, і зрозумів, що мені потрібно посилити це».
Режисером майбутнього фільму про Боба Ділана під назвою «Абсолютно невідоме» є Джеймс Менголд, у фільмографії якого біографічний фільм Джонні Кеша «Пройти межу».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter